Purple Moby Dick (Dinafem) Feminized

(3)

Sinds het moment dat ze opdook, verrukt de iconische Moby Dick van Dinafem talloze cannabisliefhebbers. Na ruim tien jaar heeft Dinafem de legendarische dame aangepast. Niet alleen is ze nu een prachtig paarse verschijning. Ook de aroma's van Purple Moby Dick zijn zeer fruitig, de opbrengsten indrukwekkend en de high van deze top-sativa is opwekkend en inspirerend!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Purple Moby Dick: Opknapbeurt Voor De Walvis

Moby Dick is altijd een van de meest populaire sativa's van Dinafem geweest. Ze heeft een enorme potentie, voortreffelijke smaak en ronduit spectaculaire high. Deze factoren maken van deze dame een favoriet van heel veel cannabisliefhebbers. Maar toch dacht Dinafem, meer dan een decennium nadat ze op de markt kwam, dat het tijd was om haar een opknapbeurt te geven. Het is onnodig te zeggen dat de nieuwe Purple Moby Dick ronduit spectaculair is!

De soort is een kruising tussen de beroemde Jack Herer en een Purple Afghan Kush. Door de genetica van "PAK" aan de kruising toe te voegen, slaagde Dinafem erin een verleidelijke versie te creëren van de witte walvis. Niet alleen iedereen die al verzot is op de originele Moby Dick houdt van deze variant. Er komen namelijk ongetwijfeld een hoop nieuwe fans bij. Dit is te danken aan de verbeterde smaken en opbrengsten, wat slechts enkele van haar buitengewone kwaliteiten zijn.

De meest in het oog springende verandering voor deze dame is haar frisse, wonderschone paars/blauwe uiterlijk. Voeg dat bij haar imposante hoogte die buiten kan oplopen tot wel 3m en je hebt een echt unieke soort. Omdat ze als chique sativa lang en slank is, ziet ze er reuze aantrekkelijk uit en iedereen die haar bewondert, wordt jaloers.

Het verbaast je vast niet dat deze sativa van topkwaliteit een goede verzorging nodig heeft. Zorg ervoor dat ze voldoende licht, hoogwaardige voedingsstoffen en genoeg water krijgt. Het belangrijkste is misschien nog wel dat ze de ruimte heeft om te kunnen groeien. Maar geen paniek! De soort heeft dan misschien wat meer verzorging nodig dan andere, maar daar is een reden voor. Uiteindelijk word je namelijk beloond met een overvloed aan de meest voortreffelijke en meest krachtige sativa toppen. Deze zijn al het werk dat je erin investeert dubbel en dwars waard! Je kunt rekenen op een mega-opbrengst die kan oplopen tot 650g/m² als je haar binnen kweekt. Verwacht een haast niet te bevatten 1500g/plant als je haar buiten onder ideale omstandigheden teelt. Haar bloeiperiode van 60-70 dagen is redelijk te noemen.

Purple Moby Dick verwent je met een aroma en smaak die de karakteristieke tonen van dennen van de originele Moby Dick iets zoeter en meer fruitig maken.

Haar THC-gehalte kan oplopen tot 21% en dat betekent dat als je haar rookt ze snel toeslaat. Ze is daarbij bijzonder krachtig en de effecten houden lang aan. De plant veroorzaakt een spectaculaire, inspirerende cerebrale high en als je er genoeg van rookt, is die ronduit psychedelisch! Een waarschuwing vooraf: mensen die pas beginnen met het roken van cannabis moeten een beetje oppassen. Vanwege haar opwekkende aard wordt Purple Moby Dick over het algemeen beschouwd als een soort voor overdag.

Vanwege alle positieve effecten, de verbazingwekkende smaak en de bijzonder krachtige sativa high zouden we niet raar opkijken als Purple Moby Dick een nieuwe klassieker wordt onder sativa-connaisseurs!

Purple Moby Dick (Dinafem) Feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Jack Herer x Purple Afgan Kush
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 350cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    03/Jul/2020

    Très beau spécimen !!!
    Parfait comme toutes mais commande, tout à germé, jamais de perte dans les graines ( pour ma part ).

    A. G.
    30/Aug/2018

    Lookung good
    Exoejting big yelds out of em looking good

    D. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Moby Dick (Dinafem) Feminized
Purple Moby Dick (Dinafem) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.