Gorilla (Dinafem) Feminized

(3)

Gorilla van Dinafem doet absoluut haar herkomst eer aan, met enorm veel kracht, een uitstekende smaak en ware hybride groeikracht. De prijswinnende indica levert een effect dat even sterk en heftig is als een klap van een gorilla! Deze dame is niet al te lastig te kweken en schittert met een sterke harsproductie en enorme opbrengsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (11)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Gorilla: Ultra-Krachtig & Super Plakkerig

De beroemde Gorilla Glue, een van de meest volprezen (en controversieel genoemde) cannabissoorten van de laatste tijd, dankt haar bestaan aan misschien wel het meest fortuinlijke ongelukje uit de cannabisgeschiedenis. Gorilla Glue is namelijk afkomstig van de onbedoelde bestuiving van een Sour Dubb door een hermafrodiete Chem Sister. En daarmee is ze een van de meest grandioze indica-dominante hybrides ter wereld! De soort, die de Los Angeles Cup en de High Times Jamaican World Cup in 2014 won, sleept nog steeds talloze awards in de wacht.

Gorilla lijkt min of meer een gebruikelijke hybride met haar gemiddelde formaat, reguliere afstand tussen de nodes en lichtgroene bladeren. Ze is daarbij niet bijzonder moeilijk te kweken. Wel kan ze wat gevoelig zijn voor voedingsstoffen, dus overvoed haar niet. De plant wordt nogal lang, met enorme hoogtes van tot wel 3m buiten. Als je haar binnen kweekt, is snoeien aan te raden. LST, toppen of wat lichte bladverwijdering zijn ook aan te raden om de opbrengsten te vergroten. In navolging van haar vlugge bloeiperiode van 58–63 dagen, kun je tot wel 500g/m² verwachten in goede binnenomstandigheden. Buiten zijn dit oogsten van tot wel 1kg/plant.

Een van Gorilla’s indrukwekkende eigenschappen is haar gigantische harsproductie. De plant produceert een overvloed aan kleverige trichomen, vandaar ook de naam Gorilla Glue. Wees voorzichtig als je haar behandelt, want de hars plakt werkelijk aan alles. Ze heeft daarnaast een complex en intens smaakprofiel. Daarbij merk je een veelvoud aan aroma’s op. Zo zijn er de sterke dieselnoten die ze zonder twijfel heeft meegekregen van Chem Sis en Chocolate Diesel. Maar je merkt ook scherpe, aardachtige noten. Je kunt daarnaast wat pittige en zure nuances proeven wanneer je deze hoogwaardige cultivar rookt.

Met 25% THC en haar substantiële productie van terpenen, is het niet verbazingwekkend dat Gorilla een spectaculaire soort is. Ze levert een supersterk, zo niet regelrecht wervelend indica effect. Dit maakt haar een geweldige variëteit als je van krachtige cannabis houdt. Zoals een Gorilla uit de jungle, treffen haar effecten je snel en slaat ze je in een ongelofelijk diepe en ontspannende indica stone. Ze bevat zeer weinig CBD, maar met haar sterk verdovende effect kan ze een goede keuze zijn voor medicinale gebruikers die THC-rijke soorten prefereren bij het verlichten van pijn, slapeloosheid en vele andere gezondheidsproblemen.

Gorilla van Dinafem is een voortreffelijke variant van de originele Gorilla Glue. Als je nog steeds speurt naar een ultrakrachtige indica om te kweken, zoek dan niet verder en ga voor Gorilla.

Gorilla (Dinafem) Feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Chocolate Diesel x Chem Sister x Sour Dubb
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD Laag
CBD:THC 1 : 250
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    14/Nov/2020

    au top
    Ma préféré !

    S. G.
    02/Dec/2019

    Good Seeds
    Sehr gleicher wuchs der drei gekauften Pflanzen. Kommt nicht ganz an die echte Gorilla glue ran aber hat wenigstens ein fast gleiches aroma und wächst halt sehr homogen. insgesamt zu empfehlen!

    M. E.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (11)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla (Dinafem) Feminized
Gorilla (Dinafem) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.