Quick Kush (Dinafem) Feminized

Dames en heren, jullie zijn zojuist gestuit op een geweldige hybride die afstamt van onberispelijke OG genetica. De soort heeft een zeer snelle bloeifase en geeft met sublieme geuren uiting aan haar essentie. De oogsten zijn daarbij stevig en haar groeikenmerken zeer gewenst. Ontdek deze indica dominante grootsheid zelf!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Quick Kush: Een Supersnelle Super OG

GENETICA

Quick Kush is een 70% indica en 30% sativa soort. Met 18-25% THC wekt de variant daarbij krachtige highs op. Quick Kush is ontwikkeld door een eersteklas OG Kush te kruisen met een OG Kush Auto. Hoewel een van haar ouders een autoflower is, is Quick Kush een fotoperiode variant. De plant zet het legendarische OG erfgoed voort in de vorm van een snelbloeiende soort.

EFFECTEN EN SMAKEN

Haar OG aard merk je goed aan haar heerlijke, citrusachtige smaken en aroma’s. De effecten zijn daarbij krachtig en ontspannend. Als je hijsjes neemt van deze soort word je mentaal mee op reis genomen naar een prachtig Californisch strand. Deze cultivar is dan ook een geweldige manier om de klassieke westkust genetica te ervaren. En wil je een heerlijk tropisch drankje bereiden? Verrijk het met wat Quick Kush voor een extra effect.

GROEI

De plant is ontwikkeld door de snelst bloeiende fenotypes te selecteren en te stabiliseren. De bloeifase van Quick Kush duurt dan ook slechts 49-56 dagen. Binnenkweek levert daarbij tot 500g/m² op, terwijl buitenkwekers (onder ideale omstandigheden) per plant wel 1000g toppen binnenhalen. De soort is bovendien vrij hoog en kan buiten in de tuin een hoogte van wel 300cm bereiken. Daarom moet je de planten op een bepaalde manier onder controle houden, bijvoorbeeld via topping, LST of ScrOG technieken.

Quick Kush (Dinafem) Feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders OG Kush x OG Kush Auto
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 25%
CBD 0-1%
CBD:THC 1:250
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Quick Kush (Dinafem) Feminized
Quick Kush (Dinafem) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.