Orange Juice (Dinafem) feminized

Luid de zomer in met Orange Juice, een van de meest verfrissende soorten van Dinafem! Deze sativa-dominante cultivar is met haar ongelofelijk verkwikkende en pittige smaak simpelweg perfect voor de heetste maanden van het jaar. Ze beurt je op met een blije en vrolijke high die niet al te sterk is. Zo is iedereen in staat van haar te genieten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Orange Juice: Uitstekende zomerse sativa!

Dinafem creëerde Orange Juice door twee Tangie-soorten te kruisen. Tangie is een hedendaagse remake van Tangerine Dream van Barney's Farm, een hybride die erg populair was in de jaren ’90. Met deze creatie tilde Dinafem de aroma's van deze soort naar een nog hoger niveau!

Tijdens de groei vertoont Orange Juice aanzienlijke verticale groei, kenmerkend voor een sativa. Ze ontwikkelt een grote hoofdtop die omringd is door meerdere zijtakken die niet ver achterblijven qua formaat. Door haar lichtgroene kleur, afkomstig van haar Skunk-voorouders, is ze een behoorlijke blikvanger! Hoewel ze een sativa is, is Orange Juice eenvoudig te kweken. Ze heeft daarbij geen speciale voedingsbehoeften. Binnen is deze dame de ideale kandidaat voor zowel een ScrOG als SOG. Ze reageert ook goed op toppen. Dit is een eenvoudige manier om haar groei onder controle te houden en de opbrengsten te maximaliseren.

Verwacht forse opbrengsten van tot wel 500g/m² binnen en 400-800g/plant buiten, waar ze soms een formaat van wel 3m bereikt. Met een bloeitijd van 9-10 weken, laat ze je voor een sativa-dominante soort betrekkelijk kort wachten op de oogst. Buiten mag je haar eind september/begin oktober oogsten.

De ongelofelijke smaak van Orange Juice is zonder twijfel een van haar beste kwaliteiten. Rook of vape deze dame en reken op een cannabiservaring die je niet snel vergeet! Ze ruikt naar zoete sinaasappel met een sterk vleugje mandarijn. Daarbij trakteert ze je op een geweldig verfrissende smaak die lang blijft hangen.

Al even onvergetelijk zijn haar sensationele sativa-effecten. Neem een paar hijsjes en ze levert eindeloze golven van gelukzaligheid. Voordat je het door hebt, lijkt alles veel leuker en een stuk plezieriger. Het beste is dat haar effect niet zo overweldigend en cerebraal is als sommige andere sativa’s. Daarbij biedt ze een THC-gehalte van 19%. Dit maakt Orange Juice geweldige rookwaar waar eigenlijk iedereen van kan genieten. Perfect voor sociale gelegenheden!

Bestaat er zoiets als de perfecte sativa-dominante hybride? Dat zou zo maar eens kunnen! Als we een kandidaat zouden moeten selecteren, dan zouden we Orange Juice van Dinafem sowieso nomineren als grote kanshebber voor dit seizoen!

Orange Juice (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Tangie x Tangie
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
CBD Laag
CBD:THC 1 : 190
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orange Juice (Dinafem) feminized
Orange Juice (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.