Flo (DJ Short) regular

Gewoonweg een winnaar op elke mogelijke manier, Flo is de hybride van Cannabis Cup Winnaars! Een heerlijke genetische mix van Sativa en Indica (door Sativa gedomineerd) komen samen om een plant te produceren die niet alleen krachtig is maar ook in staat tot meerdere oogsten - superwiet of wiet!?

115,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 115.00
 • Aantal zaden: 10 € 115.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - Flo: Niets reguliers aan deze Cannabis Cup Winnaar

Flo is een verleidelijke en unieke hybridekruising van DJ Short, bijna een 50/50 samenwerking. De Sativagenen van de plant wegen iets zwaarder dan de Indicagenen (60 over 40). De door Sativa gedomineerde soort heeft kenmerken van beide planten, haar snel intredende rijpheid is bijvoorbeeld een karakteristiek van de Indica en de energieke high is synoniem met Sativa - echt het beste van beide werelden.

Naarmate Flo zich ontwikkelt produceert ze grote, strakke, speervormige toppen met een compact en dicht opeengepakt uiterlijk. De plant is relatief hoog van postuur en vertakt goed, maar toch is de hybride ideaal voor de binnenkweek. De planten zijn over het algemeen na een week of zeven rijp (in de binnenkweek). Afhankelijk van de buitenomstandigheden is Flo in staat om meerdere oogstperioden te produceren, en hierdoor is ze zo'n beetje een superproducent. Begin oktober kunnen de eerste toppen geoogst worden en daarna kun je tot eind november iedere tien dagen opnieuw oogsten - ideaal voor kasgoeroe's. Kwekers zullen ook merken dat naarmate deze soort volwassen wordt haar paars gekleurde toppen donker worden.

Voor wat betreft de zintuiglijke eigenschappen van Flo, doorgewinterde rokers zullen wel merken dat ze herinneringen opwekt aan Nepalese Temple hasj, die vergezeld gaan van een geur die net zo complex is als een Rubiks Kubus. Met zo een weelde is het geen wonder dat Flo als nummer #1 gewaardeerd werd bij de 1996 Cannabis Cup door Cannabis Culture Magazine.

Merk DJ-Short Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 8-9 weeks
Oogst (Outdoor) September/Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Flo (DJ Short) regular
Flo (DJ Short) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.