Vanilluna (DJ Short) regular

Vanilluna (ook bekend als Vanilla Moon) is complex voor wat betreft haar wonderlijke smaken en is een hybride waar je mee naar de maan vliegt en die je tussen de sterren laat spelen. Vanilluna heeft een bloeiperiode van 8 weken. Vanuit medisch standpunt gezien heeft Vanilla Moon een kalm en ontspannend effect.

125,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 125.00
 • Aantal zaden: 10 € 125.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - Vanilluna: Veel smaak en flair

De met Kush beladen hybride Vanilluna (ook bekend als Vanilla Moon) is een kruising van een vrouwelijke Blueberry Sativa en de Original Blueberry mannelijke Indica. De Vanilluna soort is relatief hoog van postuur, ontwikkelt kushachtige planten met korte internoden, grote, donkergroene bladeren en groeit uit tot een dichte struik die ondergedompeld is in hars. Vanilluna is een soort van superieure afkomst en heeft een aantal mooie trucjes achter de hand - haar korte bloeiperiode van slechts 8 weken is daar een van. Waarlijk een soort van de hoogste orde, de hoogste kwaliteit en de hoogste high.

Vanilla Moon is eigenlijk een makkie om te kweken, ongeacht of je nu al een paar dagen of een paar jaar aan het kweken bent. De optimale kweekresultaten bereik je eerder binnen dan buiten. Als eenmaal al het harde werken achter de hand is (waarschijnlijk komt er helemaal geen hard werken bij kijken), hou je een eindproduct over dat je meer dan vergoedt voor al je bloed, zweet en tranen. Je zult meegenomen worden naar een kalmerende en vredige droomstaat waaruit je nooit meer weg wilt. Het effect is langdurend en Vanilla Moon maakt haar nieuwe en prachtige naam helemaal waar met haar heerlijke palet van buitenaardse vanille- en honingsmaken. Aromatische noten van de bloemige en fruitige soort prikkelen je zintuigen van begin tot eind.

Vanuit medisch standpunt gezien zorgt Vanilla Moon voor een soortgelijk genezende ervaring als Blue Heaven, dwz kalmerend en ontspannen - perfect voor mensen die aan angst en stress lijden.

Merk DJ-Short Seeds
Genetica Indica/Sativa
Ouders Female Blueberry Sativa x Original Blueberry male
Bloeitijd 55-60 days
Oogst (Outdoor) September/Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vanilluna (DJ Short) regular
Vanilluna (DJ Short) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.