Martian Kush (DNA Genetics) feminized

Martian Kush is een krachtpatser van de kwekers van DNA Genetics. Ze is een blend van twee van hun sterkste en prijswinnende soorten en zal je gegarandeerd omver blazen. Houd rekening met hoogvliegende, langdurende highs, overvloedige opbrengsten en korte kweektijden. Er valt weinig op aan te merken en iedereen zal wel iets waardevols in haar ontdekken.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 70.00
 • Aantal zaden: 6 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DNA Genetics - Martian Kush: Een meesterlijke blend van twee prijswinnende soorten

Martian Kush van DNA Gentics is een mix van Martian Mean Green met OG #18. Beide prijswinnende soorten zijn samengekomen in één versterkte supersoort die al de kracht, smaak en geur van haar ouders heeft. Martian Kush is intens krachtig en zal zeker veteranen en kenners tevredenstellen. Ze slaat direct op je in en laat je terugkomen voor meer.

Ze veroorzaakt een sterke high die je geest op een hoge vlucht stuurt, ze is niet geschikt voor degenen die onvoorbereid zijn! Ze is perfect om mee te chillen op een warme, zomerse dag of om met vrienden van te genieten en te kijken hoe de wereld aan je voorbij trekt terwijl je tot diep in de nacht gesprekken voert. Door haar potentiële kracht is ze een geweldige keus voor medicinale gebruikers. Ze zal op effectieve wijze pijn, stress en angst bestrijden. Als je een beginnende roker bent, zorg er dan voor dat je weet waar je aan begint, want Martian Kush is niet vergevensgezind tegenover de onervaren roker. Maar als je haar met respect behandelt, zul je de tijd van je leven hebben.

Martian Kush ontwikkelt enorme trichomen die bedekt zijn met glinsterende, plakkerige hars - dit is perfect voor iedereen die een hoogkwalitatief concentraat wil maken. Deze plant biedt korte groeitijden en overvloedige opbrengsten. De bloeitijden duren ongeveer 63-70 dagen. Martian Kush is redelijk makkelijk te kweken en is geschikt voor kwekers met een gemiddelde tot professionele ervaring. Beginners die al een paar andere soorten gekweekt hebben, zullen haar wel aan kunnen, deze plant is een goede volgende stap.

Martian Ksuh van DNA Genetics is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 550-600 g/m². Dit is een absolute kolos van een soort en zal niet teleurstellen. Dit is een directe klassieker en voor iedereen een must om uit te proberen.

Merk DNA Genetics
Genetica 60% indica x 40% sativa
Ouders Martian Mean Green x The OG 18
Bloeitijd 9 weeks from seed to harvest
Opbrengst Indoor 550 - 600 g/m2
Opbrengst Outdoor 550 - 600 g/m2
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Martian Kush (DNA Genetics) feminized
Martian Kush (DNA Genetics) feminized
Martian Kush (DNA Genetics) feminized
Martian Kush (DNA Genetics) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.