PainKiller (Dr. Underground) feminized

(2)

Painkiller van Dr. Underground is een natuurlijk medicijn van pure perfectie. Dit met medicinale kracht begiftigde fenomeen loopt over van kracht en gaat meteen aan het werk om je kwaaltjes en pijnen te verlichten. Onder de perfecte omstandigheden kan ze overvloedige opbrengsten produceren van het hoogste medicinale kaliber - en alles binnen een tijdsbestek van slechts 7-8 bloeiweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dr. Underground - PainKiller: Kruising van Sensi Star en White Russian

Painkiller is een hybride die precies doet wat er op het blikje staat (of moet dat zijn 'zaadpakje'?). Dit feminized medicinale wonder is ontwikkeld door de ervaren kwekers van Dr. Underground en is gemaakt om exclusief een pijnbestrijder te zijn.

Painkiller is perfect voor het verhogen van de eetlust, verminderen van misselijkheid en het verbeteren van de slaap, deze wiet heeft meer dan één trucje in haar doos. Haar krachtige, verdovende kwaliteiten maken haar tot een geweldige plant voor patiënten die lijden aan spierpijn en spasmen.

Door Paradise Seeds' Sensi Star (een soort die bekend staat om haar medicinale eigenschappen) te kruisen met White Russian van Serious Seeds (een evenzo sublieme plant) werd een hybride gecreëerd met een onvoorstelbaar therapeutische kracht.

Painkiller is een relatief makkelijke plant om te hanteren. Ze is gedrenkt in hars en haar toppen geven een scherpe citrusgeur - een geur die ook de strengste critici tevreden zal stellen. Als je deze soort binnen kweekt, kan ze wel 450-600 gram produceren. Buiten levert een plant onder de optimale omstandigheden maar liefst 800 gram op. Dit kan allemaal bereikt worden in het tijdsbestek van slechts 7-8 bloeiweken. Dit toont dus aan hoe snel deze pijnbestrijder te werk gaat.

Cannabiskenners zullen merken dat de gedroogde toppen van Painkiller een onderscheidende, aardse kwaliteit hebben, net als een Afghaanse plant. Vol met smaak en diepte, deze plant is een absoluut genot voor je gehemelte.

PainKiller (Dr. Underground) feminized Product Informatie
Merk Dr. Underground
Ouders Sensi Star x White Russian
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    31/Mar/2022

    ***
    Wirkt sehr gut!

    B. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
PainKiller (Dr. Underground) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.