Surprise Killer Mix (Dr. Underground) feminized

(4)

Surprise Killer Mix is een killer cannabiscollectie van de meest geliefde soorten van Dr. Underground, dit is waarlijk een uitstekende selectie van de beste wietsoorten. Deze wietmix bestaat uit vier uitmuntende favorieten (verkrijgbaar in pakjes van 4 of 8) waar iedere cannabiskenner een moord voor zou doen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dr. Underground - Surprise Killer Mix: Vier verschillende soorten in 1 pakje

Verkrijgbaar in pakjes van 4 of 8.

Surprise Killer Mix van Dr. Underground brengt een gedistingeerde collectie samen van een paar van de meest aromatische, potente en smakelijke feminized soorten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Deze marihuanamelee bestaat uit de hoogrenderende King Kong, de beangstigend fruitige Melon Gum, het medische wonder Painkiller en als laatste maar niet als minste de psychedelische protegé Crystal M.E.T.H. Killer Mix is een kwartet van sublieme kwaliteit en produceert ganja die zelfs de strengste critici tevreden zal stellen.

Dit kwartet van pure en onvervalste pracht heeft zijn eigen individuele streken en kwaliteiten. Bijvoorbeeld, Crystal M.E.T.H. weet je zintuigen te vangen met haar cerebrale kracht en een stone teweeg te brengen die zowel euforisch als psychedelisch is. King Kong aan de andere kant is meer een werkpaard en produceert grote hoeveelheden harsige toppen in extreem korte perioden. Painkiller is (net als King Kong) een extreem snelle bloeier en blinkt waarlijk uit in therapeutische kwaliteiten (vandaar de naam). Als laatste maar niet als minste hebben we nog de overheerlijke Melon Gum, die het water in je mond laat lopen. Deze fruitige cocktail van smaken is een rijke en prikkelende traktatie voor al je zintuigen, en cannabiskenners die gek zijn op fruit zullen zeer zeker deze gom willen uitproberen.

Surprise Killer mix weet zo ongeveer iedere kweker te bevredigen. Bovendien weet ze je ogen te openen (en je geest) voor een selectie soorten die je misschien nog nooit geprobeerd hebt.

De Surprise Killer Mix met 4 zaadjes bevat 1 zaadje van iedere soort. De Surprise Killer Mix met 8 zaadjes bevat 2 zaadjes van elke soort.

Surprise Killer Mix (Dr. Underground) feminized Product Informatie
Merk Dr. Underground
Genetica Mix Pack
Bloei soort Fotoperiode
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    22/Jun/2023

    Geile Sorte
    Alle sind am wachsen bombe

    D. W.
    18/Sep/2020

    Dissapointed
    Firstly i was dissapointed to find that seeds were not seperated ,so no way of knowing which is which! and when i attempted germination 100%failed to sprout! these seeds were put in with 2 zamneisa seeds and 2 phillosipher seeds at the same time which all sprouted ! lesson learned here.

    D. J.
    17/Jul/2019

    Super surprise startet durch
    ,.,die vier kleinen Überraschungsgäste gedeihen prächtig und liefern sich ein Wachstumsrennen. Empfehlenswert..

    A. M.
    20/Nov/2017

    100% Keimrate
    Alle 8 sind nach nur 18Std zwischen Zewa gekommen, wachsen recht schnell und stark. Auf jedenfall etwas für Personen die ihren "Garten" etwas bunter machen möchten.

    P. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Surprise Killer Mix (Dr. Underground) feminized
Surprise Killer Mix (Dr. Underground) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.