African Dream Root (5 gram)

(49)

Silene capensis komt van oorsprong voor in Zuid-Afrika en wordt al duizenden jaren gebruikt als katalysator voor diepe en betekenisvolle dromen. De fascinerende plant helpt ook bij het bevorderen van de slaapbehoefte en stimuleren van de slaapfunctie. Zo maakt het de weg vrij voor levendige dromen. Verwerk het droomkruid simpelweg in capsules en maak je klaar om dromenland te gaan verkennen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (49)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Silene Capensis: De Afrikaanse wortel voor diepe slaap en heldere dromen

Silene Capensis komt oorspronkelijk uit de oostelijke Kaap van Zuid-Afrika en wordt al lang gebruikt door de inheemse Xhosa stam tijdens spirituele, sjamanistische rituelen. Het is in het westen ook algemeen bekend als Gunpowder Plant, Wild Tobacco en Afrikaanse Droom Wortel.

Traditioneel heeft de wortel de reputatie dat het levendige en soms heldere dromen opwekt die men onthoudt bij het wakker worden. Om die reden wordt het als een heilig kruid beschouwd door de Xhosa stam en veel gebruikt door sjamanen om hun mensen te leiden. Het opwekken van heldere dromen is slechts een bijeffect en slechts een handjevol hebben deze ervaring mogen meemaken.

Effecten

Het belangrijkste effect dat, door iedereen die Silene Capensis neemt, wordt ervaren is een verbetering in de kwaliteit van de slaap. Degenen die dit regelmatig nemen zullen ervaren dat zij uitgerust wakker worden en klaar zijn voor de dag die voor hen ligt. Het kan er ook voor zorgen dat je eerder wakker wordt en in slechts 6 uur slaap volledig bent uitgerust; volgens algemene wetenschappelijke overeenstemming wordt 6 uur slaap als het meest gezond beschouwd.

Silene Capensis kan een levendige en onvergetelijke droom opwekken, maar dit komt niet vaak voor en zal slechts effect hebben op sommige mensen. Het kan ook stimulerend werken bij sommige gebruikers, waardoor ze extra energie hebben bij het wakker worden, maar dit zijn gebruikerservaringen.

Bereiding en Dosering

Traditioneel werd de gedroogde wortel van Silene Capensis verpulverd in water om een wit schuim te verkrijgen. Dit schuim werd dan voor het slapen ingenomen. Omdat dit altijd de manier is geweest waarop Silene Capenis werd gebruikt, zullen de meeste websites je aanraden hetzelfde te doen. Wij hebben ontdekt dat de beste manier de volgende is: vermaal het tot een poeder en doe dit in capsules voor directe consumptie. Dit is een meer efficiënte manier van toedienen en het absorberen van de dosering.

Wanneer je tabletten maakt, wordt het aangeraden om 3 maal daags 500mg in te nemen, gedurende een paar dagen. Gemeld is, dat het een paar dagen kan duren voor het eerste effect wordt gemerkt.
Ook belangrijk: als je voor het eerst Silene Capensis neemt, start je met 500mg, of mogelijk zelfs iets minder, totdat je eraan gewend bent. De effecten worden ook niet noodzakelijk meer heftig, naarmate je de dosering verhoogt. Om die reden bedraagt de meest standaard dosering 1g poeder.

African Dream Root (5 gram) Product Informatie
Cafeïne Cafeïnevrij
Gluten Glutenvrij
Lactose Lactosevrij
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (49)
    (49)
    Bekijk alle reviews
    08/Mar/2024

    Increased dreams from first dose
    Starting from the first dose, it seems to potentiate dreams by every day taken. After a week the dreams were very interesting and sometimes lucid! Recommended.

    D. D.
    27/Feb/2024

    Non male!
    la prima volta che le ho provate ho fatto dei sogni lucidi, le volte successive meno forse perchè non ne ho comprata tanta. comunque super consigliato

    S. B.
    19/Feb/2024

    Great!
    All good, I'm very happy with the product.

    Z. C.
    06/Jan/2024

    It was fine quality!
    Notoriously difficult. I wouldn't call it psychoactive at all. Nevertheless it is a truly magical herb from an excellent source. Thank you very much, I was pleased with my purchase!

    A. T.
    23/Oct/2023

    Thank You!
    Good nights

    M. W.
    19/Oct/2023

    Rêves lucides
    Fonctionne, dépend de votre sensibilité. Peut être utilisé avec un programme d'entraînement de rêve lucide

    L. C.
    21/Jul/2023

    More Dreams
    Not what I expected, but in fact I have more dreams and I can sleep better since using this root.

    S. S.
    10/Jul/2023

    Très bon produit pour des rêves plus vifs
    J'ai utilisé African Dream Root chaque matin pendant un mois et j'ai eut souvent des rêves très vifs, voir même des rêves lucides parfois... Très bon produit, par contre très difficile à le réduire en poudre

    A. C.
    04/Jun/2023

    solide
    Richtig angewendet ist die Wurzel ein starkes Mittel um intensivere, tiefgründigere Träume zu fördern. Wirkt erst richtig nach ein paar Tagen kontinuierlichem Konsum. Luzide Träume kommen auch häufiger vor, solange man sich nicht anderweitig zu stark benebelt

    D. W.
    14/Nov/2022

    good
    good

    R. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
African Dream Root (5 gram)
African Dream Root (5 gram)
Je bezoekt onze Nederlandse website.