EZ-Test Cocaine & Crack Cocaine

(5)

EZ-Test Cocaïne & Crack Cocaïne is een nuttig hulpmiddel om te onderzoeken of een stof Cocaïne, Crack Cocaïne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat. Om hun winst te verhogen, versnijden veel dealers hun product met andere (soms gevaarlijke) stoffen. Deze test helpt je erachter komen hoe betrouwbaar je dealer is...

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

EZ-Test Cocaine & Crack Cocaine is een eenvoudig te gebruiken een-stap-test om uit te vinden of een substantie cocaïne bevat.

EZ-Test Cocaïne & Crack Cocaïne is een snelle test om te onderzoeken of een stof Cocaïne, Crack Cocaïne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat.

Als vuistregel: geld maakt mensen corrupt. Feit is dat veel, zo niet de meeste dealers die drugs op straat verkopen hun product versnijden met andere stoffen. Deze stoffen zijn potentieel gevaarlijk. In het beste geval ervaar je ‘slechts' vervelende bijwerkingen maar je weet nooit wat en hoeveel er in het product dat je hebt gekocht. Dit moet niet worden gelezen als "pure cocaïne is onschuldig", maar minder toevoegingen vermindert de risico's van de consumptie. Je kunt niet zien wat er in het product door er alleen naar te kijken, maar EZ Test Cocaïne & Crack Cocaïne geeft je een goed idee van de inhoud.

EZ-Test Cocaïne & Crack Cocaïne is een eenvoudig te gebruiken een-stap-test, zodat je resultaten ziet binnen een paar minuten. Hoewel de test zeer betrouwbaar en nauwkeurig is, kunnen wij geen enkele garantie bieden. Voor een ontvankelijk in de rechtbank resultaat, zal je je monster door een laboratorium moeten laten onderzoeken.

EZ Test Cocaïne & Crack Cocaïne zijn leverbaar in een enkelverpakking en 10 testkits pakketten (voor eenmalig gebruik). Uitgebreide informatie en instructie blad hoe je de resultaten moet interpreteren zijn inbegrepen.

HOE WERKEN DEZE TESTEN?

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    30/Mar/2023

    Top Produkt
    Erfüllt seinen Zweck

    S. D.
    20/Jan/2023

    Sehr nützlich
    Sehr nützliches Produkt hoffe es stimmt auch was es anzeigt kann man ja leider nicht nachprüfen aber sofern es denn stimmt ist es wirklich toll

    A. O.
    30/Oct/2021

    ok
    ok

    P. H.
    20/Dec/2019

    Great product easy to use
    Great product and easy to use. Result in a moment

    D. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
EZ-Test Cocaine & Crack Cocaine
EZ-Test Cocaine & Crack Cocaine
Je bezoekt onze Nederlandse website.