Blue Velvet (Dutch Passion) feminized

(1)

De gefeminiseerde Blue Velvet van Dutch Passion is terug - na een jarenlange winterslaap in de genenkelder is de zus van de bekende Blueberry herschapen uit zaadvoorraden uit de jaren 90. Blue Velvet is met zijn 50-60 cm een kleine plant, maar produceert schitterende harsachtige toppen en pronkt met een fruitige, bloemige smaak en een opbeurende, euforische high. Een warm aan te bevelen klassieker

30,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 30.00
 • Aantal zaden: 3 € 30.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Blue Velvet: Wederopgestaan uit de voorraad van het vorige millenium

Na een jarenlange winterslaap in de genenkelder is Blue Velvet, de zus van de bekende Blueberry, door Dutch Passion opnieuw tot leven gewekt. Met gebruikmaking van zaadvoorraden die afkomstig zijn van lang geleden (jaren 90) wist Dutch Passion deze krachtige 50-50 Sativa-/Indicahybride te herscheppen. Zijn genetische achtergrond is net een reis om de wereld: Purple Thai (een kruising van een speciale Chocolate Thai en Oaxaca Gold) en een krachtige Afghaanse Indica. Blue Velvet is een halfbloed maar laat toch meer zien van zijn Indica-achtergrond - de planten blijven behoorlijk klein (50-60 cm, perfect voor de SOG-methode), maar produceren prachtige toppen met een ruime hoeveelheid hars.

Blue Velvet, gefeminiseerd, van Ducth Passion is uitermate geschikt voor de binnenkweek, waar hij slechts 8 weken nodig heeft om in bloei te komen - wanneer je hem buiten kweekt, kunnen de planten een hoogte bereiken van 2-3 m en zo nu en dan het bijzondere kenmerk van Blue Velvet laten zien - zijn kleurverandering - de planten hebben de neiging om in guurdere klimaten blauwige tinten te vertonen.

Blue Velvet van Dutch Passion is redelijk eenvoudig om te kweken, maar heeft wel behoorlijk wat voeding nodig, zorg dus voor voldoende voeding en je zult beloond worden met rijkelijke hoeveelheden uitstekende wiet. Het gerookte eindproduct heeft een bloemige, fruitige smaak, en het THC-gehalte van 18-19% slaat in met een euforische en opbeurende high. Een warm aanbevolen comeback van een zeer krachtige klassieker.

Merk Dutch Passion
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 8 weeks
THC 18-19%
Hoogte (Outdoor) 200-300 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  22/Oct/2013

  Germination Rate
  100 %

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Velvet (Dutch Passion) feminized
Blue Velvet (Dutch Passion) feminized
Blue Velvet (Dutch Passion) feminized
Blue Velvet (Dutch Passion) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.