Frisian Duck (Dutch Passion) feminized

(24)

De naam Frisian Duck refereert aan de vorm van haar zwemvliesbladeren, die op de pootafdruk van een eend lijken. Dit geeft Frisian Duck een zeer ongebruikelijk uiterlijk; met name tijdens de groeiperiode zullen de meeste mensen haar niet als een cannabisplant herkennen! De perfecte soort voor de bezorgde guerrillakweker! Frisian Duck heeft een bloeitijd van 8 weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (24)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Frisian Duck: Haar zwemvliesbladeren maken van haar een perfecte guerillaplant

Frisian Duck is absoluut geen lelijk eendje, haar naam verwijst naar de vorm van haar bladeren, die voor een cannabisplant nogal ongebruikelijk en exceptioneel is. Tijdens de groeifase lijken de zwemvliesbladeren op die van een esdoorn of de pootafdruk van een eend. Dit is precies de eigenschap waar guerrillakwekers naar op zoek zijn, want zelfs bij een hoogte van 2,5 meter valt ze vaak niet eens op. Pas tijdens de bloei beginnen sommige van de bovenste bladeren een gelijkenis met gewone wietbladeren te vertonen. Als je haar in een hoek van je tuin plant (of ergens in de natuur) waar ze alleen vanuit de verte gezien kan worden, zal ze met moeite als een wietplant herkend worden. Zoals altijd is het dus erg belangrijk om de juiste plek uit te zoeken als je discreet wilt kweken. Als je haar binnen kweekt, bereikt deze absoluut unieke plant een hoogte van 1,5 meter.

Het resultaat van de kruising van Frisian Dew met DucksFoot is een robuuste en makkelijk te weken plant die de vorm van een typische kerstboom heeft. Haar kleuren kunnen enorm variëren tijdens de bloei. In de binnenkweek kun je een bloeitijd van 8 weken verwachten. Kweek je haar buiten, dan zal ze begin oktober (april in het zuidelijke halfrond) de rijpheid bereiken. De oogst van Frisian Duck geeft een pittige geur van dennen, citrus en frisse bossen af. De smaak van de rook is net zo pittig en fris en geeft een verfrissende en cerebrale stimulatie.

In de online cannabisgemeenschap wordt al enige tijd over DucksFoot en haar zwemvliesbladeren gesproken; de eerste (kweek)verslagen dateren uit 2007. Verschillende zaadbedrijven hebben geprobeerd om deze soort te stabiliseren om de resultaten te verbeteren, zodat ze geschikt zou worden voor de commerciële markt. Al die pogingen zijn helaas mislukt, tot nu toe dan! Geef Frisian Duck van Dutch Passion een kans en laat je verbazen!

Frisian Duck (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Frisian Dew x DucksFoot
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 7%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (24)
    (24)
    Bekijk alle reviews
    08/Feb/2024

    Première commande sur ce site
    Tout est arrivé dans les délais nickel avec un petit cadeau hâte de commencer je reviens vite vous dire

    A. V.
    08/Jun/2022

    Frisian duck
    Prima zaden,allemaal uitgekomen

    J. S.
    26/Oct/2021

    5 étoiles, superbe variété !!!
    Un violet envoûtant et de la discrétion ! Plant plutot petit mais bien fourni. L'herbe à un goût et une odeur incroyable. Elle ne ressemble à rien d'autre. Le goût est très florale et agréable en bouche. Je recommande cette variété qui est également très résistante au moisissure.

    C. B.
    22/Mar/2021

    Carton plein !!!
    Paquet de 3 graines, les 3 ont germé nickel.. DUTCH PASSION semencier très sérieux !! Je recommande vivement.

    T. M.
    23/Nov/2020

    Wow
    Wow

    A. D.
    22/Sep/2020

    Frisian duck
    Topzaad

    G. V.
    11/Jun/2020

    Nice job
    8 days for delivery (to italy) 30/30 seeds born! Excellent.

    F. C.
    01/Jul/2019

    Zeer discrete en sterke planten lijkt mij
    Momenteel is er een camping feestje aan de gang in de tuin, de tenten staan net naast de Frisian Ducks, geen kat die wat in het oog heeft. De plantjes doen het erg goed. 3 op 3 is uitgekomen en stevig beginnen groeien van de meet af. Het jonge plantje heeft ook een bijzondere harde regen en hagelstorm zonder probleem overleeft. Ben heel erg benieuwd naar de oogst.

    S. B.
    06/May/2019

    Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
    Met deze strain heb ik een heel goeie ervaring gehad.Alle zaadjes probleemloos uitgekomen en hele mooie dikke toppen kunnen snoeien van deze Frisian Duck (buitenkweek) ,Natuurlijk veel geluk gehad met de mooie zomer van 2018. De bladeren van deze plant geeft je een gerust gevoel,vooral tegenover buurmannen die nogal eens graag in je tuin kijken.De smaak is gewoonweg heerlijk en de cerebrale high van deze weed laat je lekker ontspannen na een harde werkdag. Ik heb er terug besteld voor dit jaar! Thx Zamnesia!

    W. B.
    03/Apr/2019

    Outdoor
    OK

    M. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Frisian Duck (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.