Auto Think Big (Dutch Passion) feminized

(4)

Auto Think Big is geen loze zin, het is een motto! Dit parallel van Think Different overtreft de meeste autoflowering varianten als het gaat om hoogte en opbrengst, maar vraagt om een geduldige kweker, omdat ze 13-14 weken nodig heeft van zaadje tot oogst. De beloning is een XXL opbrengst met belachelijk vette en ongelooflijk harsachtige toppen, die ook geweldig scoort in aroma en effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Think Big: Autoflowering variant voor geduldige kwekers

Auto Think Big is een buitengewone autoflowering variant voor de meer geduldige kweker. In feite is dit een parallel van Think Different; Dutch Passion selecteerde een aantal behoorlijk grote en brede fenotypen en nam deze planten als basis om verder te kweken, zodat ze dit kenmerk konden behouden. Als een gevolg hiervan zal Auto Think Big beter presteren dan Think Different als het gaat om de hoogte, tot wel 1,5m, maar ze heeft in ruil daarvoor wel een paar weken langer nodig om de volwassenheid te bereiken.

De sativa dominantie geeft natuurlijk al een hint over een langere wachttijd, maar het is beter het onverwachte te verwachten! Vanaf het moment van ontkieming, moet er 13-14 weken worden gewacht voor je de oogstbel kan luiden. Maar je beloning voor je liefdevolle toewijding zal meer dan genereus zijn; ze is een droom die uitkomt en al je verwachtingen voor de oogst overtreft.

Je zal je ogen niet kunnen geloven als je de belachelijk vette en ongelooflijk harsachtige toppen van Auto Think Big ziet. En die verbazing zal niet alleen merkbaar zijn in je ogen: De vleugen citrus, citroen en wierook, uitgestraald door de toppen en meegedragen op de rook, zijn een feestje voor je geur- en smaakzintuigen, terwijl je geest zich in hogere sferen bevindt.

Auto Think Big (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders XXL Think Different x Autofem
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    02/Mar/2020

    Disappointing
    I had grown this strain outdoors next to Think Different for comparison and not one but ALL of the plants were smaller and finished well before the TD plants. If you are looking for a big autoflowering strain with impressive yields - look further. TO BE AVOIDED

    F. Z.
    18/Sep/2020

    Should be called think small
    All 3 plants are some of the smallest autoflowers I've ever seen! Should be called think small. And the (outdoor) condititions are good, my other autoflowers are twice or triple the size of these... Won't buy them again.

    S. V.
    04/Apr/2018

    Gratis seeds
    Order took a Few days to Come but well worth the wait. Up till now planted 2 and both are doing fine

    D. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Think Big (Dutch Passion) feminized
Auto Think Big (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.