Glueberry OG (Dutch Passion) feminized

(3)

Glueberry OG van Dutch Passion combineert een aantal van de beste genetica tot een spectaculaire nieuwe kruising. De mix van superieure VS-genetica en Aziatische invloeden biedt niet alleen een smoke waar kenners dol op zullen zijn; ze biedt ook een krachtige high, wat voor een eersteklas rookervaring zorgt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch-Passion - Glueberry OG: Superieure VS-Genen Mixen Perfect met OG en Blueberry

De pro-kwekers van Dutch Passion brengen ons een nieuwe, superieure strain waarvoor ze krachtige USA-genen met de geweldige smaak van de immer populaire Blueberry en de heerlijkheden die OG te bieden heeft. Het resultaat is een spectaculaire strain met substantiële sterkte, goede opbrengsten en een krachtig effect.

De originele Glueberry is een van die strains die al snel veel fans verzamelde, omdat het perfect de unieke smaak en rookervaring overbrengt die alleen echte VS-genen kunnen bieden. Glueberry is een kruising tussen een Chem’s Sister en Sour Dubb en Chocolate Diesel; een aantal van de meest superieure VS-genetica van vandaag de dag, waar cannabisliefhebbers van over de hele wereld van fan zijn. Voeg daar nog wat OG-kwaliteiten en natuurlijk de fantastische smaak van Blueberry aan toe en je krijgt een creatie die zonder twijfel binnen een mum van tijd een favoriet kan worden.

Glueberry OG levert buitengewone opbrengsten binnen een hele korte bloeitijd van slechts 8 weken. Met de stabiele OG-genetica is ze ook niet al te moeilijk om te kweken. Je kunt Glueberry OG binnen of buiten kweken en ze is niet al te veeleisend. Als je het haar toestaat, kan de strain onder optimale omstandigheden een hoogte van ongeveer 1,5-2 meter bereiken.

Wanneer je Glueberry OG rookt, zal je de uniekste, meest eclectische smaak proeven, waarin kenners vleugjes Diesel en een aantal danke tonen terug kunnen proeven in een perfecte combinatie met de fruitachtige Blueberry-tonen. Gezien haar uitstekende ouders en indica-/sativa-afkomst, biedt ze een heel krachtig effect en een geweldige high die echter prettig uitgebalanceerd is.

Glueberry OG van Dutch Passion is een geweldige, nieuwe kruising die het beste van Amerikaanse en Aziatische genetica combineert tot een spectaculaire strain. Ze is de perfecte rookervaring voor kenners die dol zijn op complexe smaken met meerdere lagen.

Glueberry OG (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders OG Kush x Gorilla Glue x Blueberry
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    23/Jul/2020

    Glueberry OG
    Very tough plant germinated in 24hrs with no problems at all, moved outdoors was attacked and eaten but recovered, changed pot and managed to drop it :( Pot smashed and yet it recovered, very bushy plant and really dose like direct sunlight

    D. J.
    06/May/2020

    Buon prodotto.
    Buon prodotto. Arrivo puntuale.

    M. N.
    11/Mar/2019

    Glueberry OG Photo
    Fast germ Bushy structure Very nice smell during veg and flower The descrption of flavor are correct Sour diesel with some fruity Not massive yielder But i am someone who likes quality over quantity I love it ! Already started badge 2 and 3

    N. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glueberry OG (Dutch Passion) feminized
Glueberry OG (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.