Passion Fruit (Dutch Passion) feminized

(2)

Dutch Passion's Passion Fruit is een van de fruitigste cannabisplanten die je tegenwoordig kan kweken, dankzij haar fruitige en frisse aroma. Vanwege haar uitmuntende smaak en spectaculaire kracht zal iedereen dol zijn op deze nieuwe hybride van Dutch Passion, van de cannabis connaisseur tot diegene die simpelweg een geweldige en presterende soort zoekt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Passion Fruit: Superieure fruitige aroma's en kracht staan garant voor een geweldige soort

Passion Fruit van Dutch Passion kan bijna worden vergeleken met een rookbare fruitmand. Dit is mogelijk de fruitigste soort die je op dit moment kan vinden. Het geweldige aroma en de spectaculaire kracht van Passion Fruit zorgen ervoor dat je onmiddellijk verkocht bent.

De kwekers bij Dutch Passion stonden versteld toen ze een kloon in handen kregen van een geselecteerde Sweet Pink Grapefruit moeder. De rookervaring kon nergens mee worden vergeleken en de fruitige aroma's en smaken waren de natte droom van elke cannabis connaisseur. Maar Dutch Passion vond het nog niet genoeg. Hoewel de opbrengsten van deze fantastisch smakende soort vrij goed waren, voegden ze de genetica van een Original Orange Bud toe en dit droeg niet alleen bij aan de smaak, maar verhoogde ook nog eens de opbrengsten.

Passion Fruit kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en ze zal ook prima presteren als je haar in de kas zet. Met een bloeiperiode van slechts 8 weken, zal ze ook niet teveel geduld eisen van die kweker die eersteklas wiet wil zien zonder lang te wachten. Om buiten de beste resultaten te behalen, is een zonnig klimaat ideaal, zoals dat in Zuid-Europa. Onder de juiste omstandigheden kan een THC-percentage van maar liefst 20% worden gemeten. Ze is dus niet alleen fruitig, maar ook krachtig en de effecten houden lang aan.

Passion Fruit van Dutch Passion is een ware droom voor cannabis connaisseurs. Ze verwent met een verrukkelijk fruitig aroma en is waarschijnlijk een van de fruitigste soorten van dit moment. Voeg daar kracht en hoogproductiviteit aan toe en je hebt een spectaculaire, eersteklas hybride die hoog op het verlanglijstje zou moeten staan van elke cannabis liefhebber!

Passion Fruit (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Sweet Pink Grapefruit x Orange Bud
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    02/Mar/2024

    Passion fruit
    Wordt een zeer grote plant met grote opbrengst buiten in serre. Enkel de 'fruity' smaak ontbreekt wat voor mij.

    A. N.
    13/Dec/2017

    TOP!
    Top, wie immer!! Erstaunlich wenig Geruch beim Anbau, aber super Geschmack beim Rauchen! Ertrag war super, habe 2 getoppt und eine belassen: ergab fast keinen Unterschied. Richtig schöne Knospen, die am Ende erst richtig an Masse zulegen!

    A. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Passion Fruit (Dutch Passion) feminized
Passion Fruit (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.