Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized

(3)

Dutch Passion heeft zojuist hun gloednieuwe soorten voor 2018 onthuld. Een van de diverse fantastische creaties is Bubba Island Kush. Dit is een ongekend krachtige variëteit uit Noord-Amerika, afkomstig van Granddaddy Purple en OG Kush. Het resultaat is een snelgroeiende indica die, met 20% THC, niet alleen super sterk is, maar ook zeer smaakvol!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Bubba Island Kush: Potente En Super-Harsachtige Kush

2018 belooft een onvergetelijk jaar te worden voor degenen die van plan zijn Dutch Passion genetica te gaan kweken. De gerenommeerde breeders lanceerden een reeks fascinerende nieuwe soorten, waaronder de gloednieuwe Bubba Island Kush. Dit is weer een veelbelovende variëteit die cannabis connaisseurs van een fenomenaal jaar verzekert.

De genetica van deze voortreffelijke Kush vindt haar oorsprong in Noord-Amerika in de vorm van Granddaddy Purple x OG Kush en een omgekeerde mannelijke pre-'98 Bubba Kush, de originele Bubba Kush! Kwekers waarderen het dat de plant een gemiddelde en zeer beheersbare hoogte van 1-1,5m behaalt. Bovendien rondt ze de bloei af in een korte 7,5 weken. Hoewel ze ideaal is voor binnenteelt, is Bubba Island Kush vrij robuust waardoor je haar ook buiten kunt kweken met goede resultaten.

Een van de buitengewone kwaliteiten van deze uitmuntende Kush is haar ongekende harsproductie. Dat is een feit dat ze ook niet bepaald verbergt. Haar bladeren kunnen namelijk een donkerblauwe of grijze kleur ontwikkelen als ze bloeit, wat haar een buitengewoon uiterlijk oplevert. En dan hebben we het nog niet eens over de super-harsachtige toppen! Haar compacte en volle toppen glinsteren in het licht, door al het sappige hars waarin ze bedekt zijn. Vanzelfsprekend is dit de perfecte plant voor de productie van hasj.

Mocht je nog steeds twijfels hebben over de kwaliteit van de uiteindelijke oogst, dan willen we je eraan herinneren dat deze uitstekende Kush tot wel 20% THC bereikt als je haar teelt in optimale omstandigheden. Dit zorgt voor een ultra-krachtige indica blow die ontspannende sferen opwekt.

Bubba Island Kush stelt ook niet teleur wat haar smaak betreft. Geniet van de echte aardachtige Kush smaak met overheersende fruitige en zure tonen die enerverende rook vormen.

Als je op zoek bent naar Kush van topkwaliteit om te kweken, dan zou Bubba Island Kush van Dutch Passion wel eens je nieuwe favoriet kunnen worden. Een terpenenprofiel dat haar een grandioze keuze maakt voor de productie van concentraten, samen met de eersteklas sterkte maken deze dame onverslaanbaar.

Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders (Grandaddy Purple x OG Kush) x pre 98 Bubba Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    19/Oct/2023

    Sieht interessant aus und besonders
    Endlich mal wieder eine besondere Sorte, die grandaddy purple / bubba kush Kreuzung macht eine interessante Sorte

    J. S.
    08/Jul/2019

    Top Genetik
    Spitzen DUFT moderater yield dafür aber ganz andre vorzüge .jederzeit wieder .der duft ist richtig sauer beissend aber uns hat es gefallen.

    S. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Bubba Island Kush (Dutch Passion) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.