Auto Lemon Kix (Dutch Passion) feminized

(3)

Auto Lemon Kix combineert de beste kenmerken van een klassieke Lemon Skunk en de immer populaire Zkittlez in een krachtige sativa. Deze heeft slechts 75 dagen nodig van zaad tot oogst. Met wel 20%+ THC tilt deze autobloeiende hybride cerebrale highs naar een hoger niveau. Ervaar een langdurige roes vol euforie die uren aanhoudt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Auto Lemon Kix: Giga Toppen, Rijk Aan Hars

Auto Lemon Kix is een ware schoonheid met een ongelofelijk snelle bloeiperiode. Zelfs buitenkwekers in koelere regio’s behalen een succesvolle oogst voordat de winter aanbreekt. De volledig rijpe toppen zijn opgezwollen en zwaar. Ze zijn daarbij lichtgroen en dragen een dikke, ijzige laag THC kristallen. Je moet goed kijken om de roodoranje haren te zien, die lang genoeg zijn om uit het wit van Auto Lemon Kix te prijken.

De toppen zijn meer dan alleen visueel aantrekkelijk. Met 20% of meer THC, levert deze sativa een krachtige, euforische high. Deze houdt veel langer aan dan je van een automatische hybride verwacht. Het effect is meer dan bevredigend. Of je Auto Lemon Kix nu als gedroogd kruid of middels een olie of ander type concentraat nuttigt.

De smaak en het aroma zijn eveneens vol. Verse toppen die nog aan de plant zitten, ruiken erg pikant. Het gaat hier om een doordringende geur die om grote filters vraagt. Na het curen kenmerkt het aroma zich door een complexe mix van rijp fruit en Skunk, wat milder en aangenamer is. De smaak is vergelijkbaar met de zure citroensmaak van Lemon Skunk, maar dan iets lichter door een vleugje originele zoetheid van Zkittlez.

Auto Lemon Kix planten groeien binnen, buiten en in een kas even goed. Ze zijn niet kieskeurig en vragen weinig dankzij hun bewezen Skunk genen. Omdat ze sativa dominant is, wordt deze onderhoudsvriendelijke autoflower wat hoger dan de meeste. Ze vereist dan ook een vorm van ondersteuning voor de zware toppen. Binnenkwekers oogsten ongeveer 75 dagen na de ontkieming, zolang de vlug groeiende planten minstens 20 uur licht per dag ontvangen. Buiten heeft de plant zo’n 100 dagen nodig voor hetzelfde resultaat.

Heb je geluk en een van de sterker producerende feno’s? Dan hebben ze soms nog een week of meer nodig voordat de toppen zijn opgezwollen. Bestel je zaden vandaag nog en ontdek wat Auto Lemon Kix voor jou doet!

Auto Lemon Kix (Dutch Passion) feminized Product Informatie
Merk Dutch Passion
Ouders Las Vegas Lemon Skunk x Zkittlez
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 12-13 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    14/Aug/2020

    Début prometteur
    trois graines sur trois germais tout commence bien

    M. G.
    28/May/2020

    Slecht zaad
    1 van de 3 zaden zijn uitgekomen en die 1 doet het niet zo goed als mijn andere zaden van andere merken.........

    D. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Lemon Kix (Dutch Passion) feminized
Auto Lemon Kix (Dutch Passion) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.