Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

The True OG (Elemental Seeds) feminized

The True OG (Elemental Seeds) feminized

Meervoudig prijswinnaar 'The True OG' is al geruime tijd een betrouwbare favoriet bij Elemental Seeds. Deze door Indica gedomineerde krachtpatser is een uitgangspunt voor de creatie van veel andere marihuanasoorten. Ze is zeer krachtig, scherp en vruchtbaar, deze echte kennersplant. Haar stoutmoedige, bronzen kleuren passen perfect bij haar intens stimulerende high.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

85,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 6 € 85.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Elemental Seeds - The True OG: Cannabis Cup koningin en een vrouwelijk vlaggenschip

The True OG is een cannabis van ware distinctie en aanlokkelijkheid (en bovendien het vlaggenschip van Elemental Seeds) en een meesterlijk marihuanamodel. De ervaren kwekers van Elemental maken vaak gebruik van haar, ze is het belangrijkste ingrediënt (om het zo maar te zeggen) voor het grootste deel van hun zeer verzamelwaardige wietsoorten.

Om te zeggen dat Elemental Seeds trots is op True OG zou een understatement zijn, want deze kampioen heeft al vijf keer een prijs gewonnen bij verschillende High Times Cannabis Cups. Ze staat bij Kushkenners bekend als 'The True' en heeft behoorlijk wat volgelingen achter zich weten te scharen. Ze staat goed bekend als een van de krachtigste soorten die momenteel in roulatie zijn, en deze vastberaden dame testte positief op een THC-gehalte van 27%.

The True OG planten worden geprezen om hun levendige groei en vruchtbare aard, het zijn excellente producenten. Als je haar kweekt onder de juiste omstandigheden, produceren ze routinematig verbluffende opbrengsten - ze bloeien na gemiddeld 55-62 dagen. Deze overvloedige opbrengsten zijn waarlijk een genot om te aanschouwen. Haar achterlijk klamme toppen zijn bedekt met een deken van glimmende hars die op je neus inslaan met hun rijke en aromatisch pracht. Ze loopt over van de stoutmoedige en authentieke smaken en laat een diepe, aardse dennenaanval op je zintuigen los. Sensationeel spul!

Cannabiskenners uit de gehele wereld komen samen om wat mee te krijgen van de True ervaring. Op haar hoogtepunt worden gebruikers getrakteerd op een intense Indicaroes die lichaam en geest doordringt; haar stimulatie kent geen eind. Wees gewaarschuwd, deze plant is niet voor watjes. Ze is de perfecte soort om na een lange en stressvolle dag mee te ontspannen.

Als het op de opbrengst aankomt, is The True OG een zeer gul wietje. Onder de handen van een ervaren kweker kan ze enorme opbrengsten produceren.


Merk Elemental Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders True OG
Bloeitijd 56-62 days
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.