Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized

(2)

Llimonet Haze Classic THC van Elite Seeds is een fantastisch smakende Sativa dominante soort die prachtige fruitige tonen combineert met noten van oosterse specerijen tot een zeer veelzijdig smaakprofiel. Met 19% THC zorgt deze Sativa voor een krachtig, cerebraal en verheffend effect. Kwekers zullen van haar natuurlijke weerstand tegen plagen en cannabisziekten houden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds - Llimonet Haze Classic THC: Spectaculaire Sativa met geweldige smaak en kracht

Een andere soort van de zeer hoge-THC reeks van Elite Seeds is Llimonet Haze Classic THC, die geweldige kwaliteiten combineert tot een excellente Sativa. Cannabisliefhebbers zullen van haar veelzijdige smaakprofiel houden waarin fruitige tonen perfect met exotische aroma's zijn gemixt. Deze grandioze Haze is ook zeer gemakkelijk te kweken, aangezien ze een natuurlijke weerstand heeft tegen veel voorkomende cannabisplagen en ziekten.

De nieuwe 95% Sativa Llimonet Haze Classic THC van Elite Seeds is een top keuze als je weinig of geen cannabiskweekervaring hebt. Deze soort heeft een natuurlijke weerstand tegen plagen, schimmel en veel andere veelvoorkomende cannabisproblemen, wat het kweken een fluitje van een cent maakt. Llimonet Haze Classic THC groeit ook zeer krachtig, vooral als je haar buiten in optimale omstandigheden kweekt. Deze plant produceert een overvloed aan schitterende toppen die kleverig zijn van de hars, met een heerlijke intense geur met ondertonen van citrus en wierook.

Het roken van Llimonet Haze Classic THC kan enkel en alleen worden beschreven als een zeer plezierige ervaring waarbij je citrus, gember en anijssmaken gemengd met exotische intense ondertonen proeft. De Sativa dominante soort bevat 19% THC, waardoor ze een zeer krachtige cerebrale high veroorzaakt. Haar effect is heerlijk verheffend en euforisch en ideaal als verlichting bij depressiviteit en andere stemmingsstoornissen.

Llimonet Haze Classic THC van Elite Seeds is een grandioze Sativa die hoog op het kweeklijstje van iedere Sativa liefhebber zou moeten staan. Met haar kracht, verheffende high en fantastische aroma stelt ze absoluut niet teleur!

Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 5% Indica / 95% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 19%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    30/Apr/2022


    Toutes les graines ont germé. Rendement moyen Goût bien citronné Très bonne résistance notamment aux araignée. Je recommande pour ceux qui recherchent un goût et une odeur bien citronné et qui chatouille le nez

    A. A.
    26/Jan/2022

    High THC Sativa
    Great strain, perfect for a nice buzz

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized
Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized
Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized
Llimonet Haze Classic THC (Elite Seeds ) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.