Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized

Bestial Skunk van Elite Seeds is een fantastische Skunk die indruk maakt met een geweldig frisse citrus smaak en hoge potentie. Ondanks dat ze een echte eersteklas Skunk is die volledig levert, is ze zeer gemakkelijk te kweken zelfs voor minder ervaren cannabis cultivars!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Bestial Skunk van Elite Seeds met haar grote zoete citrus smaak en hoge potentie zal je doen watertanden en in een mum van tijd high maken!

De kwekers van Elite Seeds in Spanje waren een van de eerste kwekers die het belang van cannabinoïden begrepen en welke rol ze spelen als het gaat om de gunstige effecten van cannabis. Dit is een reden waarom hun soorten uitblinken met een fenomenale cannabinoïde inhoud, zodat ze de beste rookervaring kunnen leveren en een goed potentieel geneesmiddel kunnen zijn.

Bestial Skunk van Elite Seeds is hier geen uitzondering. Deze prachtige Skunk heeft niet alleen een hoog THC-gehalte van 19,5% en een geweldige aroma en high, ze is ook zeer gemakkelijk te kweken. Met een natuurlijke weerstand tegen ongedierte, kan de soort ideaal zijn voor minder ervaren kwekers die opbrengsten maximaliseren met weinig risico voor het kweken van hun kostbare planten. De toppen van Bestial Skunk zullen niet alleen zeer groot en zeer dicht zijn, de gehele plant met inbegrip van de stengel zal in een mum van tijd bedekt zijn met glinsterende super-aromatische hars met een heerlijke citrusgeur.

Wanneer je Bestial Skunk rookt, zal ze je smaak behagen met haar prachtig verse en zoete aroma. Ze zal zo goed smaken dat je haar waarschijnlijk niet zal kunnen neerleggen. Maar wees voorzichtig want ze smaakt niet alleen geweldig, ze is ook zeer krachtig en zal je in een recordtijd high maken!

Bestial Skunk van Elite Seeds is een all-around fantastische Skunk die compleet is. Een geweldige soort, zelfs voor minder ervaren telers die geen compromissen willen sluiten als het gaat om goede wiet!

Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized
Bestial Skunk (Elite Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.