Meganuska (Elite Seeds) feminized

(1)

Meganuska van Elite Seeds combineert een Skunk uit het zonovergoten Californië met een Tundra 2002 uit Alaska, om een prachtige indica te creëren met een uitstekende smaak en potentie. Haar snelle bloeitijd, goede productie en het gemak om te kweken maken Meganuska een uitstekende keuze voor cannabis kenners!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds - Meganuska: Super complex smaakprofiel en geweldige high

De deskundige kwekers van Elite Seeds brengen ons een nieuwe soort, waarvan de ouders niet uit meer verschillende geografische locaties konden komen. Ze combineerden een Matanuska Tundra 2002 die afkomstig is van het mooie, maar arctisch-koude Alaska met een Californische Skunk. Het resultaat is een spannende nieuwe indica-dominante soort die uitblinkt met vele kwaliteiten zoals een natuurlijke robuustheid, goede potentie en hoge productie.

Door haar aanzienlijke groeikracht en taaiheid, is Meganuska een zeer makkelijke plant om te kweken. Je kunt haar binnen of buiten kweken zonder al te veel problemen waar ze het het beste zal doen in een gematigd klimaat. Ze is ook een goede keuze als je in een kas kweekt. De plant zal middelgroot worden met grote en brede bladeren met een goede opbrengst van hoogstens 450g/m² binnen en tot 700g per plant buiten.

Deze 80% indica zal een overvloed aan zeer compacte en super-harsachtige toppen ontwikkelen langs een dikkere stengel dan gemiddeld. Vanwege Meganuska’s buitengewone harsproductie, kan ze een ideale keuze zijn om te kweken als je concentraten en oliën wilt maken. Haar bloeitijd is een redelijke 8-9 weken.

Het aroma van Meganuska is een prachtige complexe mix van zoete, bittere en chocolade tonen die zorgen voor een interessante en bevredigende rookervaring. Ze zal je een zeer krachtige, langdurige en zeer ontspannende en rustgevende high geven.

Meganuska van Elite Seeds is een stellaire indica-dominante soort die uitblinkt met een gemakkelijke kweek, goede potentie en een uitstekend smaakprofiel. Er kan niets mis gaan als je deze schoonheid kweekt!

Meganuska (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Meganuska (Elite Seeds) feminized
Meganuska (Elite Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.