Elite 47 (Elite Seeds) feminized

(1)

Hoe kun je een klassieke favoriet als AK-47 nog beter maken? Makkelijk: Je neemt er twee! De kwekers van Elite Seeds selecteerden twee uitstekende en bijzonder krachtige AK-47 variëteiten om ons deze spectaculaire nieuwe AK-47 te brengen die ons weer laat zien waarom deze cannabis legende nog steeds wordt beschouwd als de beste onder vele cannabis liefhebbers!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds – Elite 47: Twee van De Beste AK-47s zorgen voor een Winnaar!

Elite Seeds wilde niet zomaar nog "een AK-47" presenteren zoals zoveel andere zaadbedrijven dat doen. Wat Elite Seeds wilde was om een nieuwe en verbeterde AK-47 versie te creëren die de beste kwaliteiten van deze legendarische soort combineert, naar voren brengt en verbetert. Elite Seeds ging door hun voorraad van beste planten heen en selecteerde een van de best smakende AK-47's met het hoogste rendement, om hun spectaculaire Elite 47 te creëren.

De klassieke AK-47 is nooit een plant geweest die moeilijk te kweken is. Ze is in feite een plant die zelfs minder ervaren kwekers in een mum van tijd kan belonen met aanzienlijke opbrengsten. Dankzij haar ouders die zich onderscheidde met een uitzonderlijke smaak en grote en dichte bloemen, behoudt Elite-47 niet alleen de potentie van de oude klassieker, maar is ook verbeterd met opbrengsten. De hoeveelheid hars die ze zal produceren maakt Elite-47 ook een goede plant voor cannabis concentraten.

Elite-47 blinkt uit met een fantastische smaak die aardse en zure tonen combineert met zoete bloemige tonen die zorgen voor een heerlijke bevredigende smoke welke je naar meer zal laten verlangen met elke teug die je neemt.

Een van de opvallende kenmerken van de Elite-47, zoals die van de originele AK 47, is haar ongelofelijke potentie die zal zorgen voor een fenomenale verheffende high met precies de juiste hoeveelheid van milde ontspanning. Ze heeft een THC-gehalte van 18,5%, hetgeen haar een goede keuze maakt voor recreatieve cannabisgebruikers en medicinale gebruikers die een krachtig medicijn willen om chronische pijn, spierspanningen en andere kwalen te behandelen.

Het is nooit een vergissing om een AK-47 te kweken en Elite-47 van Elite Seeds bevestigt dit onloochenbare feit alleen maar. Het is een zeer lonende Sativa die het beste uit deze nu al legendarische soort haalt!

Elite 47 (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 20% Indica / 80% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Elite 47 (Elite Seeds) feminized
Elite 47 (Elite Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.