Banana joint (Elite Seeds) feminized

(3)

De experts van Elite Seeds in Spanje hadden met hun Banana joint een aantal grote doelen voor ogen: een fantastisch proevende kruising creëren met een uitstekende productie en een korte bloeitijd. Gezien hun ervaring in het creëren van kwalitatieve cannabis, is het niet verwonderlijk dat hun Banana joint nog een spectaculaire nieuwe creatie is geworden die absoluut de moeite waard is om te kweken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds – Banana joint: Uitstekend aroma en productie zorgen voor een stellaire soort

Om hun prachtige fruitige Banana joint te creëren, kruiste Elite Seeds een Big Bug met een Blue Heaven. De resulterende kruising is een plant die tot een gemiddelde lengte groeit zonder speciale eisen, wat betekent dat het kweken van haar niet echt tot veel problemen zal leiden. Wat Banana joint onderscheidt van andere cannabis soorten is haar vrij korte bloeitijd van slechts 8 weken, waarin ze zeer dichte en compacte toppen zal ontwikkelen.

Terwijl Banana joint niet per se records zal breken als het gaat om opbrengsten, blinkt ze uit met een enorme hoeveelheid glinsterende trichomen die niet alleen haar toppen zullen bedekken maar ook haar bladeren met heel veel plakkerige en zeer aromatische hars. Door haar uitstekende harsproductie, is Banana joint een goede keuze om te kweken als je cannabis concentraten wilt maken.

Banana joint behaagt met een geweldig intens en zoet aroma dat een fruitige bananensmaak combineert met oosterse hasj tonen. En op dezelfde manier als met de beste kwaliteit hasj, is ook haar effect gelukkig en ontspannend, wat haar precies de juiste smoke maakt als je stress wilt verlichten en ontspannen!

Banana joint van Elite Seeds is een prachtige indica-dominante plant die je absoluut tevreden zal stellen. Met haar geweldige aroma, hoge productie en korte bloeitijd is ze een goede plant om te kweken voor elke cannabis liefhebber die van eersteklas toppen houdt die niet teleurstellen!

Banana joint (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
CBD 5%
CBD:THC 1 : 3.4
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    05/Aug/2023

    Miraculix
    Hatte trocken im Schnitt über 90 Gramm pro Pflanze bei 450 Watt auf 1,2x1,2m. In Erde mit Osmosewasser und Biodünger vom Discounter. Nach zwei Monaten aushärten hat sie eine sanfte Wirkung im Verdampfer. Angenehm im Geschmack und Geruch. Gut bei Schmerzen, Depressionen und super Einschlafhilfe. Nebenwirkung: Fressflash. Am besten nichts einkaufen oder Kette vor den Kühlschrank...

    T. S.
    08/Sep/2022

    Bof
    Floraison assez longue, rendement vraiment léger et je cherche encore le gout de banane....

    A. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Banana joint (Elite Seeds) feminized
Banana joint (Elite Seeds) feminized
Banana joint (Elite Seeds) feminized
Banana joint (Elite Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.