Nexus (Eva Seeds) gefeminiseerd

Nexus gefeminiseerd is het resultaat van het kruisen van een zeer citroenachtige Brazilian plant en een Blue Sativa. De plant ontwikkelt strakke toppen met veel hars en een aardse geur, met een vleugje bessen. Geschikt voor beginners en professionals, in de binnen- of buitenteelt. Wanneer zij binnen wordt geteeld, ontwikkelt zij weinig takken en de hele plant wordt een grote, centrale top.

18,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.00
 • Aantal zaden: 3 € 18.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nexus is perfect voor de binnenteelt omdat ze maar weinig takken krijgt en opgroeit als een grote, centrale top.

Nexus gefeminiseerd is ideaal voor de binnenteelt en onvruchtbare bodems; het enige waar zij niet van houdt is een hoge luchtvochtigheid. Wanneer zij binnen wordt geteeld, ontwikkelt zij weinig takken en verandert technisch gezien in een grote, centrale top. Dit verhoogt de gemiddelde opbrengst van de plant per m2. Buiten kan zij een hoogte bereiken van 1,8-2,5 meter, afhankelijk van de periode waarin gezaaid wordt, ze krijgt meer takken en heeft een breder uiterlijk met een kerstboom-achtige vorm. Binnen bereikt zij een hoogte van 80-100cm. Nexus is geschikt voor beginners maar ook meer ervaren kwekers.

Nexus is een 70% Sativa / 30% Indica kruising van een zeer citroen-achtige Brazilian plant en een Blue Sativa. In de binnenteelt zijn haar voedingseisen minimaal en ze groeit het beste met een lage dosering meststoffen. Nexus gefeminiseerd heeft een bloeiperiode van 60-65 dagen en ontwikkelt zeer dichte toppen vol met hars. Een gemiddelde oogst van 500-750 g/m marihuana met een TCH niveau van ongeveer 17% kan worden verwacht. De geleverde high is in principe een Sativa high, maar creatief en lichamelijk ontspannend. De wiet van Nexus gefeminiseerd heeft een aardse geur, met een vleugje bessen.

Merk EVA Seeds
Genetica Sativa-dominant
Ouders Brasil x Blue
Bloeitijd 8 - 9 weeks
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst Indoor 35 - 60 g per plant
Opbrengst Outdoor 750 - 1000 g
Hoogte (Indoor) 80 - 100 cm
Hoogte (Outdoor) 180 - 250 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nexus (Eva Seeds) gefeminiseerd
Nexus (Eva Seeds) gefeminiseerd