Black Dream (Eva Seeds) feminized

(5)

Black Dream heeft misschien een duistere naam, deze plant groeit mooi wel aan de zonnige kant van het leven. De krachtige groei, korte bloeitijd, zeer hoge opbrengsten, compacte en uiterst harsige toppen (tot wel 600 g/m² in de binnenkweek en 1 kg in de buitenkweek), aangename geur en smaak toveren een glimlach op ieders gezicht. Haar hoge THC-gehalte valt bij allen in de smaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (3)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Eva Seeds - Black Dream: Levert wel 1 kg zeer harsige toppen op

Black Dream heeft dan wel een sinistere naam, er is echt niets sombers aan - het tegenovergestelde is eerder het geval. Deze 50/50 Sativa-/Indicahybride heeft een levendige groei, korte bloeitijd, hoge opbrengsten, een aangename geur en smaak en doet iedere doorgewinterde blower stijl achterover slaan met haar hoge THC-gehalte.

In de binnenkweek zou je het belichtingsschema op 12/12 moeten afstellen zodra de planten een hoogte van 35-50 cm hebben bereikt, zo behoudt Black Dream een hanteerbare hoogte. Black Dream heeft 45-55 dagen nodig om de volle rijpheid te bereiken en voltooit haar levenscyclus bij een hoogte van 80-100 cm. Met 9 planten per m² kun je een opbrengst verwachten van maar liefst 450-600 g/m². Stekjes van Black Dream zouden niet hoger moeten zijn dan 20-25 cm voordat het belichtingsschema wordt aangepast - om de opbrengst te maximaliseren kun je het aantal planten per m² verhogen naar 12.

Als je haar buiten kweekt, kan Black Dream een hoogte bereiken van 2-3 meter (afhankelijk van de zaaitijd), zorg er dus voor dat je iets van bedekking hebt. In het noordelijk halfrond kun je de vruchten van je inspanningen begin oktober binnenhalen, in het zuidelijk halfrond is dat begin april. Een ervaren kweker en een mooie zomer kunnen samen zorgen voor een opbrengst van 1 kg/plant.

Black Dream produceert compacte, harsige, grote centrale toppen die op de stevige zijtakken omringd zijn door talloze secundaire topjes. Je reuk- en smaakzintuig zullen een zoete, fruitige en kruidige feestmix vieren. Kijk uit! Deze cannabisdroom is zeer sterk - het begin van de high is lekker actief, maar het effect wordt aan het eind wat relaxter. overmatig gebruik veroorzaakt geen black-out, maar kan wel een reisje richting dromenland betekenen.

Black Dream (Eva Seeds) feminized Product Informatie
Merk EVA Seeds
Ouders Jamaican Dream x Black Domina
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    19/May/2021

    ottime
    sono nate 8 su 8 sono molto contento crescono bene e velocemente!!! finalmente ho trovato i semi giusti . dopo tante catastrofiche esperienze con altri semi! le consiglio a tutti

    P. C.
    28/Oct/2020

    VRAIMENT TOP
    après seulement une semaine de curing l'odeur embaume mon salon quand j'ouvre le pot je suis vraiment pas déçu, 4/5

    A. L.
    28/Sep/2018

    Prometteuses
    Les plantes ont l'air de bien se développer. Hâte de récolter.

    V. C.
    24/Oct/2016

    Belle surprise !!!
    Elles en sont seulement encore en croissance mais germination 3/3, pousse bien et vite, de façon homogène, pour le moment c'est parfait ! Je reviendrai noter quand j'aurai récolté !!

    M. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (3)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Dream (Eva Seeds) feminized
Black Dream (Eva Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.