Furious Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd

(1)

Als je op zoek bent naar een strain met een zoete smaak en een heftig effect, is Furious Candy wat voor jou. Furious Candy komt van Eva Seeds' eigen Papa Candy en Great White Shark en is een harsachtig, indica dominant beest met het vermogen om de smaakpapillen te betoveren en de ziel te kalmeren. De bloeiperiode is 45-50 dagen en de oogsten zijn bizar; een strain voor echte liefhebbers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Eva Seeds - Furious Candy: Een onvergetelijke zoete cannabis strain, die krachtig is en hoge opbrengsten levert.

Eva Seeds heeft de reputatie opgebouwd dat ze unieke en hoogwaardige cannabis strains produceren, die geschikt zijn voor zowel beginnende kwekers als veteranen. Furious Candy is niet anders en vergroot alle geliefde eigenschappen van haar ouders. Ze is de exotische mix van Papa Candy en Great White Shark, twee van de meest harsachtige strains die we kennen. Het resultaat is een harsachtige krachtpatser, die zoete, krachtige toppen produceert, in slechts 50 dagen bloeit en oogsten produceert waar je alleen maar heel blij van kan worden. Hierdoor is Furious Candy een cannabis strain die zelfs connaisseurs kunnen waarderen, zeker als ze van hasj houden!

Het door Furious Candy gecreëerde aroma is fruitig en zoet en doet denken aan aardbeiensnoep. Gerookt komt de smaak overeen met deze zoetheid, maar deze wordt delicaat gemengd met aardse, bloemrijke ondertonen. De high zelf is krachtig en het THC gehalte van Furious Candy is gemiddeld hoog. Ze wekt voornamelijk indica effecten op, waarbij de nadruk wordt gelegd op ontspanning, ook op het lichaam. De sativa kant schijnt echter ook door, omdat de geest wordt opgewekt met een licht, vrolijk en blij effect.

Binnen zal Furious Candy een typisch indica postuur aanhouden; ze blijft klein en beheersbaar. De gemiddelde hoogte is ongeveer 1 meter en ze is in staat om oogsten te produceren van 450-600g/m² in een bloeiperiode van minder dan 50 dagen. Buiten zal Furious Candy graag iets meer uitdijen en ongeveer 2 meter hoog worden. Ze kan in deze situatie dan ook tussen 700g en 1kg per plant opleveren, een oogst die begin oktober kan worden binnengehaald.

Furious Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd Product Informatie
Merk EVA Seeds
Ouders Papa’s Candy x White Shark
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 17%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    27/Dec/2016

    bonne recolte
    allez y les yeux ferme ;bonne production; bon gout;effet calmant fort ;

    M. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Furious Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd
Furious Candy (Eva Seeds) gefeminiseerd
Je bezoekt onze Nederlandse website.