Exotic Thai (Exotic Seed) feminized

(1)

Exotic Thai is een fantastische strain van Exotic Seed. Een meesterlijk gekweekte strain die zo gemaakt is dat het de volledige kracht en ervaring van de sativa-strains biedt, terwijl het de begeerlijke groei-eigenschappen van indica’s behoudt. De ouderstrains van Exotic Thai zijn het sterke Thai Sativa landras en de bekende NYC Diesel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed – Exotic Thai: Sativa-dominante kruising met een fantastische, opbeurende high

Exotic Thai is Exotic Seeds 70% sativa-dominante kruising en een weerbarstige strain, het geschiktst voor kweek binnenshuis. Dankzij een selectief kweekproces heeft Exotic Thai aantrekkelijke groei-eigenschappen. De strain biedt een medium oogst van 450-500g/m².

Exotic Thai heeft werkelijk exotische smaken: de dominante smaak is die van citrus, maar het biedt een variatie aan zoete bloemige en fruitige noten – op zichzelf al een overheerlijke eigenschap. Exotic Thai is goed vertakt en heeft een groot aantal toppen van mediumformaat. De toppen zijn bedekt met harskliertjes en rijk aan THC. Een krachtige strain met een opbeurende en actieve high, geschikt voor dagelijkse activiteiten.

Exotic Thai is een geweldig voorbeeld van doordacht kweken; een echte kampioen wat betreft aroma, smaak en rookervaring. Een uitstekende manier om te ervaren waar het bij een echte sativa om draait – een opbeurende ervaring die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Exotic Thai (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders Sativa Thai x New York City Diesel
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Exotic Thai (Exotic Seed) feminized
Exotic Thai (Exotic Seed) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.