Mango Cream (Exotic Seed) feminized

(3)

Mango Cream is een indica-dominante kruising van Exotic Seed. Het is vol smaak, met een citrus aroma en een fruitige ondertoon. Sommige fenotypes stralen zelfs een lichte skunky geur uit. Het is een robuuste plant met duidelijke Indica-stijl kweekeigenschappen. De toppen groeien in een kerstboom-achtige structuur, en zijn dicht en harsachtig, welke een zeer ontspannen high induceren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Mango Cream: Heerlijke en harsachtige Indica toppen

De genetica van Mango Cream is afkomstig van een Somango kloon en een kruising tussen Blueberry en New York Diesel. De soort is 75/25 Indica/Sativa kruising en haar Indica dominantie blijkt uit: robuuste, korte internodale afstanden, plakkerige en dichte toppen, en een ontspannen, stress-verlichtende high. De zeer harsachtige toppen verschijnen in zuilvormige structuren, na een 8 weken durende bloeicyclus. De plant zal een behoorlijke opbrengst van 480-550g/m² produceren. Mango Cream is geschikt voor binnen- en buitenkweek.

De meeste planten zullen een uitgesproken citrus geur met tonen van zoet, rijp fruit afgeven, terwijl sommige fenotypes een skunk-achtige geur met wat citroen zullen hebben. Mango Cream's high heeft een zeer ontspannen effect dat spanning en stress verlicht, maar het schaadt je fysiek niet. Perfect voor relaxte avonden!

Mango Cream is een geweldige soort, met zijn onvergetelijke geur en verbazingwekkende smaak, het zal voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen. Perfect voor het einde van de dag, aangezien het je zal helpen om de dagelijkse stress te vergeten zonder een bankhanger te worden. Een uitzonderlijke soort, zeker het proberen waard.

Mango Cream (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders Somango x (Blueberry x New York City Diesel)
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    04/Dec/2023

    Exotic Seed
    Exotic Seed find ich super find die sorte aber geschaklich sehr sativa lastig is eher mit 75% indica angegebn hat mich überrascht wegen dem ny diesel is aber hammer cool

    M. K.
    19/Apr/2021

    0 sur 3
    première fois que cela m arrive 0 germination sur 3 graines

    A. M.
    02/Sep/2020

    Heftig geiles Zeug
    Daumen hoch! Alle vier nach einpaar Tagen gekeimt und ab in die BIO Erde + BIO Dünger. Nach nur 6 Wochen Blütezeit waren die fertig!!! 4 wunderschöne Ladys haben mich reichlich belohnt. Absolute Empfehlung! Der Geruch ist nicht von dieser Welt!!!!!!!!!

    V. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mango Cream (Exotic Seed) feminized
Mango Cream (Exotic Seed) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.