Russian Automatic (Exotic Seed) feminized

Exotic Seed’s Russian Automatic combineert AK-47’s geweldige genen met de eigenschappen van Skunk Auto, wat resulteert in een autoflowering soort van topklasse die in veel opzichten uitblinkt. Ze is geschikt voor binnen en buiten, levert fatsoenlijke oogsten en overtuigt met een uitmuntend aroma en krachtige high. Russian Automatic is AK-47 kwaliteit in een autoflowering jasje.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed – Russian Automatic: Top autoflowering soort, dankzij AK-47 genen.

AK-47's uitmuntende genen en superieure kwaliteiten maken haar een van de meest bekroonde cannabis soorten. Ze is nog steeds ongelooflijk populair en een absolute favoriet in veel coffeeshops in Europa. Als je de kwaliteiten kent van het origineel, zullen de verwachtingen van elke nieuwe AK-47 kruising natuurlijk hooggespannen zijn. Dit is de indrukwekkende autoflowering variant van AK-47, door Exotic Seed geproduceerd door een prachtige AK-47 te kruisen met Skunk Auto, ook al zo'n beroemde soort. Deze hybride is met zichzelf gekruist en het resultaat is een spectaculaire F6 hybride die uitblinkt als het gaat om kwaliteit, kracht en productiviteit.

Russian Automatic is een robuuste plant die zeer eenvoudig te kweken is. Ze zal bijna overal floreren, of je haar nu binnen, buiten of in een kas wil kweken. De soort ontwikkelt solide en sterke takken die haar in de bloeiperiode helpen om de zware lading met zeer harsachtige toppen te dragen. In slechts 11 weken na ontkieming, kan ze worden geoogst en kwekers kunnen zich verheugen op opbrengsten van maar liefst 450-500g/m², onder optimale omstandigheden.

Russian Automatic zal normaal gesproken de typische, geurige en Skunky toppen ontwikkelen die later een meer volle en aardse smaak zullen ontwikkelen. Sommige fenotypes kunnen ook een meer fruitig aroma uitstralen.

De geweldige high van Russian Automatic is te vergelijken met de immens populaire high van AK-47. Het effect is krachtig, opwekkend en creatief, terwijl tegelijkertijd ook zalige ontspanning wordt opgewekt. Russian Automatic van Exotic Seed kan de perfecte soort voor jou zijn als je moeiteloos en razendsnel wil genieten van de uitmuntende eigenschappen van AK-47!

Genetica 100% Autoflowering
Ouders ((AK-47 x Skunk Auto) x (AK-47 x Skunk Auto)) F6
Bloeitijd 11 weeks from seed to harvest
Opbrengst Indoor 450-500g/m²
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Russian Automatic (Exotic Seed) feminized
Russian Automatic (Exotic Seed) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.