Sir Jack Auto (Exotic Seed) feminized

(1)

Sir Jack Auto is een autoflowering Sativa/Indica kruising die overeenkomt met de niet-autoflowering Sir Jack in termen van hars productie en opbrengst, en groeit tot een hoogte van 120 cm met een opbrengst van gemiddeld 500g/m2. Het behoudt de citroen-achtige smaak van Sir Jack en heeft een krachtige punch met een ontspannende, cerebrale high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seeds - Sir Jack Auto: Laat niets te wensen over

Sir Jack Auto is een soort van Exotic Seeds, een 50/50 Sativa/Indica kruising. Sir Jack en Auto Skunk zijn de genetische ouders, met Sir Jack die afstamt van de beroemde Jack Herer - een feit dat blijkt uit de kenmerken van de soort. Het toevoegen van de Auto Skunk aan de genetica van Sir Jack vermindert de bloeitijd en maakt de soort een iets compacter.

Deze soort is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, het bereikt een hoogte van 100-120cm en levert een vaste 500-550gr/m2 in een periode van 12 weken, waarvan 6 weken worden geconsumeerd door de bloeiperiode.

Sir Jack Auto is een soort die vol is van smaak en aroma dankzij de Jack genetica. Een sterke wierook-achtige, citroen geur en smaak laten deze soort opvallen. De high is cerebraal en zeer energiek vanwege de Sativa genen. Het zal je helpen om te ontspannen en tovert een glimlach op je gezicht, die perfect geschikt is voor in sociale situaties. Het is echter niet aan te raden om Sir Jack Auto te roken wanneer je je moet concentreren en focussen.

De hars productie is enorm, en vergelijkbaar met die van niet-auto-soorten. Voeg daar nog een krachtige Sativa high en de smakelijke citrus smaak aan toe voor een winnende combinatie.

Sir Jack Auto (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders Sir Jack x Skunk Auto
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 12-13 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sir Jack Auto (Exotic Seed) feminized
Sir Jack Auto (Exotic Seed) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.