Zkittalicious (Exotic Seed) feminized

(1)

Zoals de naam al doet vermoeden, is Zkittalicious een heerlijke Zkittlez-kruising. Haar drie voornaamste kenmerken: kracht, productiepotentieel en smaak. Zo levert Zkittalicious van Exotic Seed het hele pakket. De breeders hebben de beste eigenschappen van beide ouders weten te behouden, om aan de wensen van zowel medicinale als recreatieve gebruikers te voldoen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Zkittalicious: Turbocharged versie van Zkittlez

Exotic Seed wist een versie van Zkittlez te produceren met een krachtiger effect dan het origineel. Hiervoor kruiste de zadenbank de beroemde Zkittlez met de eigen THC-rijke Blue Monkey. De resulterende soort bevat 70% indica- en 30% sativa-genetica. Daardoor is ze duidelijk indica-dominant, maar toch evenwichtig qua groeiprofiel en effect.

Zkittalicious is een eenvoudige soort om te kweken en heeft een bloeitijd van 9 weken. Zet haar in je kweekruimte en ze beloont je met een hoge opbrengst van 500–550g/m². Kies je er echter voor om haar buiten te telen, dan oogst je haar forse opbrengst in oktober.

Haar dichte toppen verspreiden een aroma van zoete tropische vruchten, gemengd met vleugjes hout en zure citroen. Zelfs de meest veeleisende connaisseurs zullen verrast zijn door haar geur en smaak. Het effect van Zkittalicious heeft iets meer pit dan de originele Zkittlez. Dit is geweldig voor recreatieve gebruikers. Verwacht een winnende combinatie van diepe fysieke ontspanning en mentale euforie.

Zkittalicious (Exotic Seed) feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders Zkittlez x Blue Monkey
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zkittalicious (Exotic Seed) feminized
Zkittalicious (Exotic Seed) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.