Maple Leaf x Black Domina (Expert Seeds) feminized

(1)

Maple Leaf x Black Domina is een ware traktatie voor iedere Indicaliefhebber. Zowel Maple Leaf als Black Domina is een krachtige Indica met een waanzinnige harsproductie, en het kruisen van deze twee resulteerde in een plant met een harsproductie die alleen beschreven kan worden als exorbitant. Deze variëteit is geschikt voor beginners - makkelijk te kweken, resultaten na 45-50 dagen.

23,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 23.00
 • Aantal zaden: 3 € 23.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Maple Leaf x Black Domina: Een exorbitante harsproductie

Iedere Indicaliefhebber zal weg zijn van Maple Leaf x Black Domina. Beide ouders, Maple Leaf en Black Domina, zijn Indica's met een ongelooflijke harsproductie, en het kruisen van de twee resulteerde in een variëteit met een harsproductie die alleen beschreven kan worden met één woord: Exorbitant. Deze soort is goed geschikt voor beginners in de cannabiskweek - ze is erg makkelijk te kweken en is na slechts 45-50 bloeidagen klaar voor de oogst.

Maple Leaf x Black Domina produceert opbrengsten va 450-550 g/m² en is niet zuinig als het op cannabinoïdegehalte aankomt. 19% van de oogst is THC en er zit ook een flinke scheut CBD in. De smaak van de wiet is een combinatie van fruitige noten met dennenhout en Afghaanse hasj. Het effect van de rook is zeer ontspannend, bijna narcotisch bij hogere doseringen - dit is de perfecte wiet voor laat op de avond als je een dag hard werken van je af wilt laten glijden.

Merk Expert Seeds
Genetica 100% Indica
Ouders Black Domina x Maple Leaf Indica
Bloeitijd 45-50 days
THC 19%
Opbrengst Indoor 450-550 g/m2
Opbrengst Outdoor 600 g
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  30/Mar/2015

  Eineige zwillinge
  Von 3 Samen sind 3 gekeimt allerdings kommen aus jedem Samen zwei komplette und gleich starke Sähmlinge also zwei Pflanzen !!! Ob sich dies negativ oder positiv auswirkt wird sich zeigen !

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Maple Leaf x Black Domina (Expert Seeds) feminized
Maple Leaf x Black Domina (Expert Seeds) feminized