Autoblueberry (Expert Seeds) feminized

Zoals de naam al suggereert, werd Autoblueberry gecreëerd door de kruising van Blueberry met een automatisch bloeiende variëteit, in dit geval een Canadese Ruderalis. De jongens van Expert Seeds kruisten en herkruisten ze totdat ze eindelijk een plant hadden met bijna alle kenmerken van Blueberry, waaronder ook de kleurverandering laat in de bloeifase en de zoete en fruitige smaak.

27,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 27.00
  • Aantal zaden: 3 € 27.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Autoblueberry: Vertoont veel kenmerken van Blueberry

De naam Autoblueberry laat niks te raden over met betrekking tot hoe deze variëteit het licht zag - ze werd gecreëerd door Blueberry te kruisen met een automatisch bloeiende soort, in dit geval een Canadese Ruderalis. De jongens van Expert Seeds kruisten ze heen en weer totdat ze eindelijk een plant hadden die bijna alle kenmerken van Blueberry vertoont, waaronder ook de kleurverandering laat in de bloeifase en de zoete en fruitige smaak.

De korte levenscyclus van 70 dagen is een geweldige drijfveer voor kwekers in landen met korte zomers. Autoblueberry is niet per se een hoge plant, maar dat staat een behoorlijke opbrengst niet in de weg - 450-550 g/m² in de binnenkweek en tot wel 45 g/plant in de buitenkweek. En niet alleen de productiviteit is heel aardig, de kracht mag ook niet onvermeld blijven. Met een THC-gehalte van 16% is ze alles behalve zwak.

Merk Expert Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Canadian Ruderalis x Blueberry
Bloeitijd 70 days from seed to harvest
THC 16%
Opbrengst Indoor 450-550 g/m2
Opbrengst Outdoor 45 g
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Autoblueberry (Expert Seeds) feminized
Autoblueberry (Expert Seeds) feminized