Gorilla x Cheese (Expert Seeds) feminized

(3)

De Britse underground legende en de King Kong van wiet van de West Coast komen samen in Gorilla x Cheese. Diesel en Skunk zijn eerder gekruist, maar niet eerder zoals nu. Na 9–10 weken bloei beschik je over misschien wel de sterkst ruikende toppen van beide zijden van de Atlantische Oceaan. Bereid je voor op nieuwe cannabis van connaisseur kwaliteit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Gorilla x Cheese: Een Beruchte Cannabis Kruising

Expert Seeds levert je misschien wel de beste Diesel en Skunk kruising uit de geschiedenis van cannabis. Cheese en Gorilla Glue #4 bundelen hun krachten in de next-gen, hoogwaardige hybride Gorilla x Cheese. Deze unieke soort is een joint venture op onbekend terrein. Er zijn maar weinig soorten met zo’n afkomst.

De onstuitbare kracht van Diesel en de smaak van Gorilla Glue worden aangevuld met een kenmerkend vleugje Cheese in deze verbluffende soort. Met haar enorme harsproductie en buitengewoon krachtige aroma onderscheidt deze hybride zich van alle eerdere combinaties tussen Diesel en Skunk. Het beste van het beste is gekruist om deze geweldige wiet werkelijkheid te maken.

De plant neigt iets meer richting de sativa kant van het spectrum, waardoor een trippy, cerebrale roes kan worden verwacht van de stevige toppen. Gorilla x Cheese is ideaal voor de SOG methode binnen, met een potentiële opbrengst van 350–450g/m². Buiten in warmere klimaten kan ze zich met wat LST aardig vertakken en 550–650g/plant produceren. Als je op zoek bent naar superieure stash met 20%+ THC, dan is dit jouw plant.

Gorilla x Cheese (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders GG4 x Cheese
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 650g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    17/Dec/2023

    GORILLA X CHEESE
    all right

    J. N.
    26/Nov/2023

    Duurde even, maar zeer tevreden, voor beginner
    Zaadje kiemen goed, worden mooie meter planten, nu 2 jaar achter elkaar buiten gekweekt ,de kosten wat ik aan de aanschaf kwijt was, dus met grond, groeistof ,met de prijs van verkoop per gram in schop vergeleken , is het dus echt wel waard om even in de zomer 2 plantjes neer te zetten. Zeer fijne wiet, voor als je te veel op je bord hebt en even alles van je af wil zetten en toch je werkt gedaan wilt krijgen. Dik Tevreden!

    T. H.
    27/Aug/2020

    n.e.i.l.
    No problem Germination, would reccomend.

    N. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla x Cheese (Expert Seeds) feminized
Gorilla x Cheese (Expert Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.