White Gold (Expert Seeds) feminized

(1)

White Gold is een strain voor rokers en kwekers die graag zowel elementen van sativa als van indica in hun high terugzien. Deze soort ontspant je lichaam terwijl je geest geïnspireerd raakt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - White Gold: Een High Die Zowel Fysiek Als Cerebraal Is

White Gold wordt door haar veredelaars beschreven als een perfecte strain voor het behandelen van geestelijk leed. Haar grote hoeveelheden THC en evenwichtige genen resulteren in geluk en motivatie. Ze is veredeld met behulp van C99, Skunk en White Widow. Deze mix heeft een ietwat sativa-dominante strain opgeleverd die bestaat uit 60% sativa en 40% indica genetica. De bijna perfecte balans maakt deze kruising favoriet onder rokers die van de effecten van beide soorten cannabis houden. Soms is het moeilijk kiezen tussen een zware indica of sativa, maar gelukkig zijn er strains als White Gold zodat dat probleem in één keer is opgelost.

CEREBRALE EFFECTEN EN CITRUSSMAKEN

White Gold induceert een high die je geest beroert met cerebrale, inspirerende en motiverende effecten. Die worden je aangeboden door het THC-gehalte van 20%. Perfect voor creatieve projecten of fysieke activiteiten. Als je White Gold rookt voordat je muziek gaat spelen of in de bossen gaat wandelen, brengt dat je in een klap in het "nu" en ben je in staat geconcentreerd te doen wat je te doen staat. Deze mentale effecten vloeien over in een ontspannende, zalvende fysieke high, veroorzaakt door de indica genetica die deze strain bevat. De veelzijdige high gaat gepaard met overheerlijke geuren en smaken van grapefruit en citrus.

ENORME OPBRENGST, COMPACTE TOPPEN

White Gold produceert compacte, dichte groene toppen. Na een bloeiperiode van 56 dagen heeft ze een flinke oogst voor je geproduceerd. Binnenplanten knallen er een opbrengst uit van 550–650g/m². Buitenkwekers kunnen er in september 1000g/plant vanaf plukken.

White Gold (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders C99 x Skunk x White Widow
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    24/Jul/2020

    white gold
    Je sème après-midi...On verra bien...Sinon 3 graines achetées, 3 gratuites,sympa.

    R. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Gold (Expert Seeds) feminized
White Gold (Expert Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.