Gorilla Banana (Expert Seeds) feminized

(4)

Gorilla Banana van Expert Seeds is een genot voor fijnproevers en een van die soorten die je zou willen bewaren voor speciale gelegenheden. Ze prikkelt je smaakpapillen met tropische smaken en verheft je humeur met een prachtig euforisch effect. Je kunt deze indica binnen of buiten kweken, waar haar aanzienlijke opbrengsten een glimlach op je gezicht toveren!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Gorilla Banana: Heerlijke hoogwaardige indica

De kwekers van Expert Seeds hadden hoge verwachtingen toen ze hun Gorilla Glue #4 kruisten met de legendarische Banana Kush. Het bleek dat Banana Kush niet alleen een voor de hand liggende match was voor Gorilla; deze combinatie van genetica overtrof alle verwachtingen. Maak kennis met Gorilla Banana, een heerlijke indica die volgens Expert Seeds populair zal worden onder cannabisliefhebbers, gezien haar uitstekende kwaliteiten.

Als een indica-dominante plant (80% indica), is Gorilla Banana een ongecompliceerde, maar krachtig groeiende soort. Ze doet het daarbij goed in allerlei teeltomgevingen. Als je haar binnenshuis kweekt onder een lamp van 600W, wordt ze niet groter dan 90-120cm. De ruimte zal dan ook nooit een probleem zijn. In een korte bloeiperiode van 60 dagen levert Gorilla Banana tot 450g/m² en de beste toppen op. Buiten in een warm klimaat met veel zon, wordt de plant van nature iets groter. Je mag daarbij uitkijken naar maar liefst 650g toppen per plant, die je in oktober kunt oogsten. In koelere klimaten, zoals in ons land, behaal je de beste resultaten als je haar in een kas kweekt.

Gorilla Banana is misschien een indica op papier, maar dit is niet te raden als je haar rookt of vapet. Ze levert een sterke, opbeurende en euforische high die haar perfect voor overdag maakt. Geweldig voor allerlei activiteiten; van fietsen tot yoga of gewoon chillen met vrienden. Stel je favoriete pizzeria wel in op het snelkeuze-menu van je telefoon, want ze veroorzaakt naar verluidt serieuze munchies. Voor medicinale cannabisgebruikers is Gorilla Banana ook een goede keuze. Ze verbetert namelijk de eetlust, helpt mogelijk bij pijnverlichting en is misschien wel perfect als je verlichting nodig hebt van stress en depressiviteit. De plant combineert de tropische zoete en fruitige tonen van Banana Kush met de aardsere en houtachtigere tonen van Gorilla Glue. Dit zorgt voor diepe en aangename rook.

Gorilla Banana van Expert Seeds is een topsoort als je van zoete en tropische smaken houdt!

Gorilla Banana (Expert Seeds) feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Gorilla Glue4 x Banana Kush
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 11.5
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 650g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    15/May/2023

    Super Strain
    5 von 6 Seeds sind gekeimt. Die 5 Pflanzen sind sehr gut gewachsen und haben eine schöne große Ernte abgeworfen. Sehr lecker. Werde ich demnächst nochmal Bestellen

    M. D.
    17/Jan/2023

    Good Strain
    Keimung Ok, Wuchs auch, Endergebnis nach 30 Tage Trocknung sehr angenehm.

    M. E.
    15/Jul/2021

    pas mal du tout !!
    Une belle variété qui demande peu de temps de croissance, toute les graines on germer et j'ai pu faire pleins de clones avec les latérales

    A. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla Banana (Expert Seeds) feminized
Gorilla Banana (Expert Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.