Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Fast Amnesia (Fast & Furious) feminized

Fast Amnesia (Fast & Furious) feminized

Fast Amnesia is een pittige Sativasoort met een subtiele fruitige kant en een gedistingeerd exemplaar met de potentie om hard aan te komen. Zoals haar naam al suggereert, is ze een snelle dame. Ze is klaar voor de oogst na 74 dagen. Deze snelheid voegt alleen maar meer brandstof toe aan haar vuur (om nog maar te zwijgen over haar populariteit). Weinig soorten bieden deze kwaliteit.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

22,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 22.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Fast & Furious - Fast Amnesia: Een makkelijk te kweken automatisch bloeiende soort

Fast Amnesia van Fast & Furious is een soort die geschikt is voor zowel beginners als experts en bewijst dat je niet per se geweldig hoeft te groeien om mooie toppen te krijgen. Deze feminized favoriet heeft een heerlijke en krachtige smaak en belooft overvloedige opbrengsten binnen een tijdbestek van slechts 10-11 weken (na ontkieming). Hoera!

Fast Amnesia is het resultaat van de combinatie van een Ruderalis en een Amnesia (inderdaad een dynamisch duo). Naarmate ze rijpt ontwikkelt ze een centrale top met meerdere zijtakken en rekt ze zich merkbaar uit als eenmaal de eerste tekenen van bloei zich laten zien. Over bloemen gesproken, Fast Amnesia heeft een relatief lange levensduur (voor een automaat) van zo'n 74 dagen. Dit is echter niet per se iets negatiefs, want men zegt 'degenen die wachten krijgen de goede toppen' (of zoiets).

Fast Amnesia kan binnen of buiten groeien en wordt van een gemiddelde hoogte, zo'n 100 cm - goed nieuws voor guerrillakwekers. In de binnenkweek kan een plant 400 g/m² superbe wiet produceren. In de buitenkweek kunnen kwekers zo'n 40 g/plant verwachten.

Fast Amnesia is echt een lekker wietje en heeft noten van pittigheid vermengd met vers fruit - een combinatie die zeer zeker veeleisende cannabiskenners tevreden zal stellen. Deze grote hoeveelheid pracht wordt geëvenaard door haar opmerkelijke stone. Een stone die voornamelijk Sativa van effect is. Gebruikers zullen een verheffende high voelen die gebruikelijk is voor door Sativa gedomineerde soorten. Als al deze prikkelende elementen samenkomen, zul je je realiseren dat Fast Amnesia een plant is van een langzaam brandende passie.


Merk Fast and Furious
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 6-7 weeks
THC 10-15%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.