Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Speedy Critical (Fast & Furious) feminized

Speedy Critical (Fast & Furious) feminized

Speedy Critical is een automatisch bloeiende soort die niet alleen toppen ontwikkelt maar ook naam maakt. Speedy Critical werd gecreëerd door de kwekers van Fast & Furious en is meer dan alleen maar een snelle plant. Ze is een veerkrachtige en rigoureuze groeier en een makkie voor beginners. Toch weet ze nog steeds een hoogkwalitatief product te produceren waar cannabiskenners naar verlangen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 21.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Fast & Furious - Speedy Critical: Een rappe soort en makkelijk te kweken

Speedy Critical van Fast & Furious is een populaire wiet die goed ontvangen is door de critici in Zuid-Europa. Deze plant is aan een snelle opmars bezig in de hele cannabisgemeenschap. Dit is een feminized automatisch pareltje; ze is in staat om gulle opbrengsten te produceren met sterke effecten, en bovendien is ze makkelijk te kweken.

Speedy Critical is een mix van Critical+ en Roadrunner, allebei indrukwekkende soorten op hun eigen manier. De combinatie van deze twee leverde een plant op van een onberispelijke kwaliteit. Hoewel ze behoorlijk lang wordt met 105 cm, zullen beginnende kwekers geen problemen hebben met deze Speedy superster. Ze is geschikt voor de binnenkweek én de buitenkweek, en Speedy Critical gaat snel aan het werk (vandaar de naam). Speedy Critical is klaar voor de oogst +/- 65 dagen na het planten van het zaadje.

Dit is de perfecte wiet om samen met je vrienden te roken, Speedy Critical is een geweldige sociale blow. Maar ook als je haar in je eentje rookt is ze een heerlijke traktatie. Ze is gezegend met een mooie diepte, zowel qua smaak als geur, en het is moeilijk om iemand te vinden die niet onder de indruk was van haar.

De fanclub van Speedy Critical wordt wereldwijd alsmaar groter. Als je je bedenkt hoe groot haar toppen zijn (en van welke kwaliteit bovendien), is het geen wonder dat zo veel mensen enthousiast van haar worden. Kwekers van alle niveaus zullen halsoverkop verliefd worden op Speedy Critical. Haar hanteerbare persoonlijkheid zorgt voor een goede relatie met haar, ongeacht je kweekniveau.


Merk Fast and Furious
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Critical+ x Roadrunner
Bloeitijd 9-10 weeks from seed to harvest
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.