Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Fast Mix (Fast & Furious) feminized

Fast Mix (Fast & Furious) feminized

Deze hypnotiserende mix van de ervaren kwekers van Fast & Furious bestaat uit vier fantastische soorten uit hun kweekcatalogus, samengebracht in wat ze noemen de Fast Mix. Dit prachtige assortiment aan geweldige zaadjes bevat verschillende soorten smaken, geuren, krachten, groeistijlen en opbrengsten - er zit voor iedereen wat in.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 4 € 24.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Fast & Furious - Fast Mix: Een kwartet van hoogkwalitatieve wietzaadjes

Fast Mix van Fast & Furious verenigt een magnifiek viertal hoogkwalitatieve soorten in één glorieuze mix. Deze eersteklas collectie is samengesteld uit Fruit Express, Roadster V8, Nitrous Northern Lights en Turbo Widow - een wietbundeltje waar zelfs de strengste criticus opgewonden van wordt.

Fruit Express - Deze is voor degenen die van een zoet wietje houden, want Fruit Express levert een extra zoet medicijn op, precies waar je naar op zoek was. Ze is perfect voor ongeduldige kwekers en kwekers van marktgewassen, want ze gaat snel aan het werk en vult de kamer met haar zoete en fruitige geur. Fruit Express is een prachtige mix van Ruderalis en Grapefruit, compact van formaat en geschikt voor de binnen- en buitenkweek. Ze levert een opmerkelijke, cerebrale high op, die je creativiteit en motivatie een zetje geeft. Kwekers kunnen voor hun inspanningen een gemiddelde oogst verwachten van 400 g/m², geen slechts deal.

Turbo Widow is een compact en levendig groeiende plant met de indrukwekkende smaak van de beroemde White Widow. Haar cerebrale roes brengt een schok bij je teweeg en brengt je lichaam lichtjes in vervoering. Ze presteert goed en groeit het best wanneer je haar in potten plant van 4-7 liter. Ze is een genot om naar te kijken, haar bruine haren en glinsterende kristallen zorgen voor een niet te missen bloeiperiode. Over bloei gesproken, ze heeft gemiddeld 75 dagen nodig - best een snelle plant dus die haar turbo titel wel waard is.

Nitrous Northern Lights - Deze leunt op stevige genen, Nitrous Northern Lights komt tevoorschijn als een automatische plant van een zwaar kaliber. Ze introduceert een nieuwe generatie automatische variëteiten met substantieel betere opbrengsten, een hogere resistentie en snellere resultaten. Dit is een relatief hoge en zeer resistente plant die een geweldige toevoeging is aan je cannabiscollectie. Met een indoor bloeitijd van 75 dagen heeft ze een lange weg afgelegd en ze wordt alsmaar beter en beter.

Roadster V8 - Roadster V8 is een kleine plant die zeer populair is onder beginnende kwekers, want ze is makkelijk te onderhouden en heeft een compact formaat. Dit is een buitengewone hasjmaker die pronkt met een heerlijk zure en scherpe geur in combinatie met een sappige, fruitige smaak. Kenners met een voorkeur voor smaakvolle soorten zullen merken dat het water ze bij deze hasjmaker in de mond loopt. Ze veroorzaakt een nogal energieke en opmonterende stone, die lang duurt en zeer genietbaar is. Ze heeft een grote oogstkracht en is in staat om daarmee een hoogkwalitatief gewas te laten groeien met een opbrengst van zo'n 450 g/m².


Merk Fast and Furious
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.