Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Furious Mix (Fast & Furious) feminized

Furious Mix (Fast & Furious) feminized

Laat je niet misleiden door de naam, Furious mix van Fast & Furious is absoluut geen razend wietpakketje. We hebben in deze ene verbluffende mix een paar van de indrukwekkendste en makkelijkst te kweken soorten verzameld. Er zit Fast Amnesia in, Speedy Critical, Supercharged Bud en Hotrod Haze - dit wiet pakketje met 4 soorten heeft echt iedereen wat te bieden.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

26,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 4 € 26.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Fast & Furious - Furious Mix: Vier fast & furious favorieten

Furious Mix (van Fast & Furious) bestaat uit vier automatische favorieten is een eersteklas keus en een mix van automatisch bloeiende wietjes. Er zit Amnesia Haze in (een zeer pittige Sativa superster), Speedy Critical (populair vanwege haar snelheid en kwaliteit), Supercharged Bud (de zachtaardige reus) en als laatste maar niet als minste Hotrod Haze (een schoonheid en een beest).

Alle vier exceptionele soorten zijn opmerkelijk makkelijk te kweken. Zelfs de groenste kweker zou niet al te veel moeite met deze soort moeten ondervinden. Maar hier houden de overeenkomsten dan ook wel op - en dat is maar goed ook. Furious Mix mengt alles echt goed door elkaar en biedt een cannabiscollectie die zelfs de strengste criticus zal bevallen.

Als eerste hebben we Fast Amnesia, een soort met een onmiskenbaar genot en kracht. Ze is niet bang om een beetje uit te rekken, ze wordt gemiddeld 100 cm hoog en levert zo'n 400 g/m² op. Haar Sativa zal je geest, lichaam en ziel verheffen.

De volgende is de immer energieke Speedy Critical. Deze plant loopt over met monsterlijke toppen en gulle opbrengsten. Speedy Critical houdt niet in. Deze soort wordt alsmaar populairder, ze is het resultaat van het verenigen van Critical + en Roadrunner - twee indrukwekkende soorten op hun eigen manier. Ze heeft slechts 65 dagen nodig om te bloeien, Speedy Critical wil altijd per se als eerste over de finish.

Ze komt torenhoog boven de rest uit en is een grote plant in vergelijking met andere automatisch bloeiende variëteiten. We hebben het over Supercharged Bud. Laat haar grote postuur je niet misleiden, deze plant is extreem makkelijk om mee te werken. Dat komt door haar stellaire Skunkgenen. Ze staat bekend om haar kracht, Supercharged Bud komt keihard aan , met Indicaklappen die je onderuithalen als je niet oppast.

Deze monsterlijke mix wordt mooi afgemaakt door Hotrod Haze. Deze intense plant van klasse A genen is absoluut een favoriet onder fans. Hazefanatici zullen meteen haar beroemde smaak en geur herkennen, beide zijn werkelijk van een verbluffende schoonheid. Net als een diamant laat ze andere soorten er maar saai uitzien, bijna lelijk in vergelijking met haar.

Fast & Furious heeft een stellaire cast van ongelooflijke wietsoorten samengebracht. Een kwartet van kwaliteit. De Furious Mix overtreft alle verwachtingen.


Merk Fast and Furious
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.