G14 Auto (FastBuds) feminized

G14 Auto van Fastbuds is het resultaat van het kruisen van twee verschillende Lowryder soorten en de G13 Hash Plant. De hieruit voortkomende Indicahybride is zeer stabiel, potent en uiterst productief. Ze levert slechts 8-9 weken na ontkieming zo'n 400-550 g/m² op. 18% van de oogst is THC en 0,9% CBD. Goed geschikt voor medicinale doeleinden als pijnvermindering en ontspanning.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - G14 Auto: Niet mis als het op cannabinoïdeproductie aankomt

De jongens bij FastBuds hebben een menage a trois geregeld (oké, een triootje) met de G13 Hash Plant en twee verschillende Lowryder soorten als deelnemers. Het resultaat is de automatisch bloeiende door Indica overheerste G14 Auto, een zeer stabiele, potente en uiterst productieve hybride, goed geschikt voor zowel beginners als commerciële kwekers. G14 Auto is goed geschikt voor medicinale doeleinden als pijnvermindering en ontspanning.

G14 Auto is dan wel een kleine plant die zo'n 40 tot 80 cm groot wordt, als het aankomt op het oogsten van de vruchten is ze in staat om 400-550 g/m² op te leveren slechts 8-9 weken na ontkieming, mits je haar in een kweekruimte grootbrengt - buiten zal iedere plant tussen de 70 en 250 gram opleveren. En G14 Auto is niet voor de poes als het op cannabinoïdeproductie aankomt, want 18% van de opbrengst is THC en 0,9% is CBD.

G14 Auto (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
G14 Auto (FastBuds) feminized
G14 Auto (FastBuds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.