Grapefruit Auto (FastBuds) feminized

(6)

Gezien het feit dat Grapefruit Auto een automatisch bloeiende variëteit is, is zowel haar productiviteit als kracht opmerkelijk. Als je haar in een kweekruimte kweekt, kun je 400-600 g/m² oogsten 8-9 weken na ontkieming. De toppen hebben een zure citrusgeur en een zoete smaak. Het veroorzaakte effect is een mooi uitgebalanceerde cerebrale stimulatie en een kalmerende inslag op het lichaam.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Grapefruit Auto: Heerlijke citrusgeur en zoete smaak

Grapefruit Auto is een mooi voorbeeld van een uiterst productieve en krachtige automatisch bloeiende soort - de jongens van FastBuds weten echt hoe ze het beste uit Ruderaliskruisingen moeten halen. Met behulp van een Sour Citrus fenotype kloon uit Vancouver hebben ze een snelgroeiende en weinig onderhoud vergende plant met een grote kracht weten te creëren. Als je haar binnen kweekt, behoort 400-600 g/m² zeker tot de mogelijkheden - in de buitenkweek kan een individuele plant aan het eind van de bloeiperiode tot wel 300 gram opleveren.

Grapefruit Auto is een nogal korte plant met haar 90-120 cm, maar ze is echt een topper als het op geur, smaak en kracht van het eindproduct aankomt. De toppen geven tijdens het roken een zure citrusgeur en een zoete smaak af en zitten volgepakt met cannabinoïden - 19% van de oogt is THC en 1% is CBD. De effecten die door deze bedwelmende mix worden veroorzaakt veroorzaken een flinke cerebrale stimulatie en hebben een kalmerende impact op je lichaam.

Grapefruit Auto (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 19
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    06/Sep/2022

    Super
    Super qualité super goût bon rendement (et je suis nulle) vraiment parfait

    M. H.
    16/Jan/2022

    Super ...
    ... on oublie que c'est une auto ... Fastbuds maîtrise vraiment son sujet.

    F. D.
    25/Jun/2021

    Tot nu toe prima.
    Duidelijke en informatieve website. Helder en overzichtelijk bestelproces en snelle, discrete levering. De zaadjes direct in een grotere bloempot gezaaid, waarna al snel een kiemplantje uit kwam. Tot nu toe (na 3 weken) voorspoedige groei. Ik heb er alle vertrouwen in. J.I.

    J. I.
    30/Apr/2021

    pour l'instant tout va bien
    livraison rapide test avec 1 seule graine germination sans problème en quelques jours à 20°c stade de la plantule derrière une fenêtre expo sud jeune plant qui pousse doucement (le printemps est très frais donc je ne m'attends pas à des résultats exceptionnels)

    G. B.
    20/Jul/2020

    Tolle Pflanze
    Hatte ein paar kleine Probleme aber sie ist in einem 4 Liter Topf trotzdem 80 cm gross geworden und gab mir ca.30g trocken.

    M. L.
    19/Jun/2020

    nice seeds
    just tryed one, seed came (as usual if you buy fastbuds), now it´s an perfect condition, short before harvesting... Nice, shimmering buds... Think they gonna blow my head away... Cheers :-)

    M. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grapefruit Auto (FastBuds) feminized
Grapefruit Auto (FastBuds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.