Rhino Ryder Auto (FastBuds) feminized

Rhino Ryder Auto is niet de snelste autoflowering soort, maar zeer zeker wel een van de hoogst renderende. Slechts 9-10 weken na ontkieming wordt de kweker al beloond met een oogst van 450 tot 650 g/m². Dit is dan misschien een kleine plant, ze heeft wel een groot potentieel, want ze doet het echt geweldig als het op cannabinoïdeproductie aankomt. 17% THC en 1,2% CBD.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Rhino Ryder Auto: Een van de hoogst renderende autoflowering soorten

Rhino Ryder Auto is een van de hoogst renderende autoflowering soorten, maar ze vereist ook iets meer tijd om de volle rijpheid te bereiken. Bovendien is niet alleen de kwantiteit van de toppen verbazingwekkend, ook de kwaliteit en de kracht zijn fantastisch. Door de beroemde Medicine Man met hun Canadian Ruderalis te kruisen wist FastBuds een kleine plant met een groot potentieel te creëren - de planten worden zelden groter dan 100 cm en produceren toch zonder al te veel moeite en snel enorme opbrengsten van zeer harsige, plakkerige toppen.

In de binnenkweek zal Rhino Ryder Auto je liefde en zorg belonen met een gemiddelde oogst van 450-650 g/m² - als je haar buiten kweekt kun je 50-350 g/plant verwachten. En deze autoflowering hybride blinkt waarlijk uit in cannabinoïdeproductie - 17% van de goed gedroogde en uitgeharde toppen is THC en 1,2% is CBD. Medicinale gebruikers zullen genieten van het geweldige narcotische en spierontspannende effect.

Rhino Ryder Auto (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rhino Ryder Auto (FastBuds) feminized
Rhino Ryder Auto (FastBuds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.