Smoothie Auto (FastBuds) feminized

(6)

Er staat je een lekkernij te wachten met Smoothie Auto, de nieuwste soort van FastBuds. Deze lekkere autoflower, met haar melange van bessen en fruittonen, is als een reisje naar een tropisch eiland. Perfect voor kleine kweekruimtes door haar gedrongen formaat. Maar ze is ook geschikt voor heimelijke buitenkweek!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Smoothie Auto: Ontploffing van fruitige smaken

De veredelaars van FastBuds zijn alleen tevreden met het beste van het beste. Smoothie Auto koppelt twee ongekende favorieten: een Blueberry waar je van gaat kwijlen en de eveneens delicieuze Somango. De combinatie van deze twee exceptioneel fruitige strains resulteert in ongeveer de meest smaakvolle toppen die er zijn. Bovendien is ze makkelijk te kweken en zo compact dat ze overal te planten is; binnen- en buitenshuis.

Plant je zaad en Smoothie Auto groeit uit tot een typerende indica, meer struikachtig dan slungelachtig, met een dikke hoofdcola en een aantal zijtakken. Voeg dat bij de autoflowering geaardheid en je krijgt een keurige compacte cannabisplant die de 80-110cm niet overschrijdt. Dat maakt Smoothie Auto een goede optie indien ruimte een dingetje is of voor het balkon en guerrillakweek buiten. Vind een plekje waar ze genoeg zon krijgt en haar dikke en sappige toppen zijn klaar na slechts 8-9 weken! Deze autoflower is geen treuzelaar wat de opbrengst betreft; voor haar maatje pompt ze er een enorme oogst uit. Ze reageert ook goed op low stress training en is een geschikte kandidate voor een SOG.

Als je dit meisje rookt, kietelt ze je smaakpapillen met een melange van rijpe mango en een romige bessensorbet. Naast haar ongelofelijke smaak en verfrissing, is haar rook zeer zacht. Perfect samengaand met haar grootse aroma, is haar high ook mooi in evenwicht. Ze verschaft precies de goede mix van mentale euforie en fysieke ontspanning. Het is dus mogelijk in elke situatie van dit meisje te genieten. Ze is vooral perfect gedurende de dag en leuk om met anderen te delen. Maar het is ook mogelijk alleen van haar te genieten voordat je naar bed gaat.

Als je zoekt naar een renderende autoflower, mag je de zoekactie staken: Smoothie Auto van FastBuds stelt zeker niet teleur!

Smoothie Auto (FastBuds) feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Somango x Blueberry
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    28/Oct/2023

    Une des
    Une des meilleures de fastbud

    F. H.
    19/Jun/2020

    perfect service, perfect seeds
    good service (as usual if buying zamnesia), tried one seed... Very nice and indica dominated... Lot´s of fun! I always buy fastbud - for me the best genetic!. Cheers M.

    M. A.
    11/May/2020

    smoothie
    i hope that my smoothies will be a top 10 and i'm sure about it ;)thanks zamnesia :)

    F. #.
    02/Mar/2020

    Gourmet
    I had grown this strain outdoors last summer. The plants reached a height of 120 cm and produced some yummy indica dominant weed. True to its name the final product came with distinct fruity smell and flavours meandering between plum, peach, pineapple and mango. In my humble opinion it is completely wasted in a joint or any kind of smoking as it is first class vaporizer material.

    F. Z.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Smoothie Auto (FastBuds) feminized
Smoothie Auto (FastBuds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.