Original Auto Northern Lights (FastBuds) Feminized

(10)

Original Auto Northern Lights van Fast Buds is de autoflowering variant van de populaire Northern Lights. Dit is een echt cannabis-icoon en een van de beroemdste soorten aller tijden. De autoflowering variëteit van Fast Buds heeft veel potentie, biedt een sterke couch-lock en verrukt je met klassieke smaken. Zeer onderhoudsarm en robuust en dus geschikt voor kwekers van alle niveaus.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (10)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Fast Buds - Original Auto Northern Lights: Autoflowering Cannabisklassieker

Northern Lights is een van de populairste cannabis strains. Fast Buds heeft deze ongecompliceerde wietlegende autoflowering eigenschappen gegeven en wel met spectaculaire resultaten. Original Auto Northern Lights is een geweldige versie van een echte legende, met alle voordelen van het origineel, maar dan nog eenvoudiger en sneller.

Original Auto Northern Lights is een veerkrachtige autoflowering soort die ideaal is (maar niet alleen!) voor nieuwe kwekers. De planten bereiken daarbij een hoogte van maximaal 1,2m. Hierdoor is de soort een goede keuze voor zowel binnen- als buitenkweek. Ze is ongebruikelijk sterk en robuust, met een ruimte tussen de knopen die het onderhoud in alle groeifasen eenvoudig maakt. De plant groeit daarbij als een typische indica - krachtig en met een grote hoofdcola en stevige zijtakken. Is de oogsttijd aangebroken (ongeveer 9 weken na de ontkieming)? Dan kun je maar liefst 600g/m² droge toppen verwachten. Original Auto Northern Lights is ook een goede soort voor koudere en nattere klimaten.

De soort heeft een kruidig aroma, maar dit blijft heerlijk in balans. Ze compenseert de peperige tonen met milde fruitigheid. Daardoor is het aroma ook zacht en aards. Met haar harsrijke en aromatische toppen is ze bovendien een topsoort als je hasj wilt maken.

Na het roken van de gedroogde en goed uitgeharde toppen van Original Auto Northern Lights beloont ze je met een krachtige indica-stone. Dit is echter geen verrassing met haar 20% THC. Naarmate je meer tijd met haar doorbrengt, voert het effect je richting een couch-lock. Deze gaat vervolgens vaak over in een diepe en lange slaap. Met dit klassieke indica-effect is ze precies de juiste strain films wilt kijken of gewoon 's avonds wilt relaxen.

Als je op zoek bent naar een geweldige autoflower om te kweken en van indica's houdt, check dan Original Auto Northern Lights van Fast Buds. Deze lonende autoflowering soort stelt je zeker niet teleur!

Original Auto Northern Lights (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Northern Light Autoflowering
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (10)
    (10)
    Bekijk alle reviews
    02/Sep/2023

    empfehlenswert
    Schöne genetisch stabile und potente Sorte. Bei uns in feuchterem Klima mit unzuverlässigen Sommern wirklich empfehlenswert!

    K. S.
    21/Jul/2023

    Très bien.
    Toutes les graines ont germées. Elles se portent très bien, du moins dans les premières semaines de leur croissance. A avoir.

    G. V.
    17/Jul/2023

    Bien parti
    Les germes sont sortis des graines en une douzaine d'heure, plants vigoureux, promet une belle récolte.

    R. L.
    25/Dec/2022

    Frky
    Salut à tous les Ardennais moi je l'ai fait et c'est vrai que le rendement n'est pas négligeable pour une automatique vraiment je l'ai fait et je n'ai pas été déçu ni par l'odeur ni par le rendement qui est extra tout comme ce site je vous mets au courant d'ici deux mois et je vous dirai ce qu'il en est salut

    F. D.
    22/Dec/2022

    Ich liebe NL
    Jeder Pflanze sieht gefühlt aber aus, eine ist sogar mal purple geworden. Aber das ist mir egal. FastBuds hat echt gut Genetik, ein guten Ertrag. Trotz Achterbahn ist NL immer mal wieder im Topf

    D. M.
    01/Jul/2021

    Hartes Luder.
    Alle gekeimt, fette Buds, hat sogar 2 Nachtfröste überstanden. Cured gerade.

    J. S.
    07/May/2021

    Schlechte Samen
    Hatte mit Fastbuds bisher keine Probleme aber bei dieser Sorte ist von 3 Samen keiner gekeimt.

    M. L.
    02/Feb/2021

    Très bonne
    Jamais déçu avec Fastbuds. Les plants sont beaux et le gout bien présent.

    C. E.
    22/Jan/2021

    Top quality
    Dikke vette toppen .. Fast bud stelt nooit teleur :) Nice cola's. .. Fast Bud is great! :)

    E. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto Northern Lights (FastBuds) Feminized
Original Auto Northern Lights (FastBuds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.