C99 (Female Seeds) feminized

(6)

C'99 is nummer 1 bij veel mensen en behoort tot het beste uit de cannabiswereld. Deze hooggewaardeerde en onderscheidende soort heeft de kenmerken van een landsoort Sativa. Ze bloeit snel en zeer gul en brengt zowel kwantiteit als kwaliteit in het spel. Deze fruitige favoriet kan niets verkeerd doen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - C99: Een exceptionele landsoort lookalike en taste-alike

C'99 van Female Seeds is voor de kenners en fans en heeft alle kenmerken van een eersteklas landsoort Sativa. Ze bevindt zich helemaal bovenin de cannabiswereld. C'99 pronkt met een smetteloze high en een uitzonderlijk zoete smaak die zelfs de strengste criticus om krijgt.

Haar mysterieuze gelijkenis met een landsoort is verbazend, gezien het feit dat ze ongeveer een half jaar nodig heeft om te bloeien. Maar bij C'99 is dat niet het geval. Zij heeft slechts 7-8 weken nodig om te bloeien (en dat is nogal een verschil). Met haar suikerachtige toppen ziet C'99 er net zo zoet uit als ze smaakt.

Deze nieuwe en verbeterde plant vermengt twee formidabele fenotypen, Grapefruit en Pineapple, en dit resulteert in een extreem fruitige, snelle en fantastisch hoog renderende soort. Vergeleken met de originele C'99 is deze nieuwe versie veel sneller en in het algemeen gewoon beter.

C'99 is perfect voor bijna iedere gelegenheid en een ware traktatie voor vrienden of gewoon om na een lange dag mee te ontspannen. Met deze wiet word je echt high, want haar hoge gehalte aan smaken en geuren is niet vergeleken met haar sky-high stone. Om niet te missen!

Het is niet moeilijk om te zien waarom C'99 als de heilige graal onder cannabissoorten wordt gezien. Haar smaakvolle uiterlijk trekt de aandacht van fans van lekkere smaken, terwijl haar snelle bloei en bliksemsnelle oogst een magnetische aantrekkingskracht hebben op kwekers van marktgewassen. C'99 heeft alles waar een kweker maar om zou kunnen vragen. Met zo veel goeds wordt het tijd dat ook jij wat wietzaadjes van C'99 in handen krijgt.

C99 (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    11/Feb/2023

    einfach top
    der Ananas pheno ist mein klarer Favorit aber der Grapefruit pheno ist auch top, an sich top Genetik

    K. S.
    21/Jan/2022

    Guter Strain
    Der Strain ist ganz gut. Bei mir Lichtbrannd aber das lag daran, dass ich die LED wohl zu niedrig hatte. Der Versand war auch wie gewohnt schnell.

    P. R.
    07/Nov/2020

    Wirklich super
    Bin sehr zufrieden mit diesem Strain. Keimrate lag immer bei 100%. Ertrag vom Volumen her überragend, allerdings ist das Gewicht dann im Vergleich zum Volumen eher gering. Geschmacklich ist der Phenotype pineapple mein absoluter Favorit. Auch vom Turn her etwas besser als Grapefruit. Leider hatte ich nur einmal das Glück den Pineapple Phenotype zu bekommen. Im großen und ganzen eine meiner lieblings Sorten.

    J. K.
    09/Oct/2020

    Sweet
    So far Day 50 . some trichomes already brown .. buds are ok but not chunk/nuggetlike , not so much trichomes compared to my other plants 2 seeds - 2 phenos , nr1 is shorter/compact loves fewer N , nr2 is a N-drunkard and taller , buds are not as compact as nr1´s aroma is very sweet/fruity yield - i think it will be medium

    N. S.
    05/Jun/2019

    420
    Nice Strain....looks good so far....all germinated in 3 days....lets see what will come

    A. F.
    14/Jun/2016

    Nice Strain
    4/4 Samen sind gekommen. Guter Strain.

    P. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
C99 (Female Seeds) feminized
C99 (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.