BubbleGummer (Female Seeds) feminized

(5)

Bubblegummer van Female Seeds heeft de beroemde kenmerken van een Bubbalicious en geeft een masterclass in de kunst van smaakvolle cannabis. Dit is een nogal grote en gemiddeld grote plant die vaak geprezen wordt om haar snelle bloei, hoge opbrengst en verleidelijke smaak. Ze is makkelijk te kweken en een genot om te roken, en weet op ieder niveau indruk te maken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seed - BubbleGummer: Een favoriet met Bubblegumsmaak

Deze baanbrekende Bubble Gum werd ontwikkeld door kwekers uit Indiana, VS. Later werden haar genen overgebracht naar New England, en uiteindelijk kwamen ze in Nederland. Ze heeft een bevredigend zoet karakter en neemt haar tijd, meerdere generaties zelfs. Female Seeds laat een onverzettelijke toewijding zien en slaagt er uiteindelijk in om een Bubblegummer te creëren die een stabiele plant is die pronkt met een sublieme geur, een authentieke bubblegumsmaak en een verheffende, euforische high waar bubblegumfans op hebben zitten wachten.

Bubblegummer is een uiterst capabele en levendige plant die heel snel bloeit (56 dagen om precies te zijn). Dit is een prachtige plant die onbeschaamd met haar compacte en kleurrijke lichaam pronkt. Ze vertakt niet op excessieve wijze (maar rekt soms wel een beetje uit) en heeft een verleidelijke assortiment aan harsige toppen met een onderscheidende geur. Guerrillakwekers met weinig ruimte zullen merken dat Bubblegummer perfect in iedere kweekruimte past en maximaal 80 cm hoog wordt. Bubblegummer is nog steeds een grote producent. Onder het toeziend oog van een ervaren kweker kan ze een grote hoeveelheid hoogkwalitatieve toppen opleveren.

Rokers die bekend zijn met Bubblegumvariëteiten zullen merken dat Bubblegummer dezelfde zoete en fruitige finesse van haar populaire voorgangers heeft, bovenop haar euforische stone. Ze is uitstekend om met vrienden te delen, want ze injecteert een energieke en verheffende roes in iedere kamer.

Als je op zoek bent naar een compacte cannabissoort die vol zit met fruit, geur en flair, kijk dan niet verder. Bubblegummer van Female Seeds is namelijk dé soort voor jou.

BubbleGummer (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders American Bubble Gum x Skunk Special
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) 80cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    24/Feb/2023

    Top !
    Stabile fruchtig leckere Sorte mit pushenden Effekt

    A. S.
    09/Oct/2020

    Good Strain
    Sweet Aroma good yield short flowertime beautiful buds turn wasnt that strong strain very uniform , had only 1 pheno out of 4 seeds

    N. S.
    07/Oct/2019

    top !!
    4 von 4 sind gekommen , 2 phenos 1 indikalike und die andere etwas grösser mit weniger laub und etwas später fertig .von duft und geschmack beide sehr ähnlich fruchtig und lecker.etrag war bei pheno 2 etwas besser . bin sehr zufrieden mit dieser sorte , eine mutti hat nun einen stammplatz bei mir !

    K. R.
    20/Sep/2019

    Bubblegummer
    Pousse tres bien et grandi plus que prevu, belle tête et odeur, au sechage et curing et smoke test

    N. P.
    29/Jul/2018

    2te mal
    Einwandfreier Geschmack und angenehm im Abgang

    T. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
BubbleGummer (Female Seeds) feminized
BubbleGummer (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.