Maroc (Female Seeds) feminized

(3)

Maroc van Female Seeds is een exotische plant die gezegend is met een levendige groei en een bloemige flair. Dit is een snelbloeiende plant die keiharde, aromatische toppen vormt. Ze is gemiddeld hoog (ze groeit op tot zo''n 1,5 meter) en floreert onder warme/Mediterrane omstandigheden. Als de oogsttijd aanbreekt (midden van september) levert ze een indrukwekkende schotel met wiet op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Maroc: Een goede producent met bloemige funk

Maroc van Female Seeds is een pure cannabis met een harsige reputatie die enigszins over het hoofd gezien en onderschat is. Haar voorouders komen uit de Ketama regio, ze is een soort met een illustere geschiedenis. Ze heeft een rigoureus en intens kweekprogramma doorlopen en kwam daaruit tevoorschijn als een buitensoort die in staat is tot de productie van grote hoeveelheden hars.

Maroc is relatief hoog van postuur en groeit op tot een hoogte van ongeveer 1-1,5 meter. Om het beste uit haar te krijgen wordt aangeraden om haar te zaaien tussen midden april en midden mei. De bloei begint meestal tegen het midden van juni. Maroc heeft een bloeitijd van ongeveer 50 dagen.

Kwekers kunnen behoorlijke opbrengsten verwachten, geen verbluffende hoeveelheden maar wel voldoende beloning voor hun tijd en moeite. De toppen van Maroc zitten vol met een bloemige, aromatische belofte en zijn slank van vorm. Hun open structuur maakt ze extra uitnodigend.

Maroc cannabis is onweerstaanbaar op iedere mogelijke manier, deze zaadjes zijn echt een verrassing. Als je ze kweekt onder ideale omstandigheden en met een ervaren hand zullen deze bloemige favorieten onvoorwaardelijk floreren en veel effect hebben.

Maroc (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders Pure Cultivar Ketama x Auto NL
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    19/Dec/2022

    Wie immer...
    ...gute Grass um Hash zu machen. Turn auch gut. Qualität der Samen gut. Alles gut.

    I. E.
    07/Dec/2021

    Bons phénotypes - germination 100%
    Colis reçu très rapidement et discret, avec un documentation étoffée les phénotypes sont beaux et vigoureux germination à donné 100% de résultats a suivre lors des phases florales ;)

    P. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Maroc (Female Seeds) feminized
Maroc (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.