Easy Sativa (Female Seeds) feminized

(2)

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Welnu, dat lijkt het motto te zijn bij deze wietzaadjes. Easy Sativa van Female Seeds is een nieuwe soort Sativavariëteit voor in de kas- of de buitenkweek. Ze zijn perfect voor beginnende kwekers, ze zijn het makkelijke outdoor alternatief met exceptioneel hoge resultaten (zowel wat betreft opbrengst als rook). Oogstklaar in september.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Easy Sativa: Een simpele soort met verrassende resultaten

Easy Sativa is een populaire soort onder beginnende rokers en doorgewinterde kwekers. Easy Sativa maakt haar naam meer dan waard. Deze nieuwe Sativasensatie werd gecreëerd voor de eenvoudige buitenkweek en kaskweek. Ze wordt alom herkend als een van de beste topproducenten in Nederland, Easy Sativa doet al het werk zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ze is in staat om tot enorme hoogten op te groeien en boven de concurrentie uit te stijgen. Over het algemeen groeit ze op tot een hoogte van 1,5-2,5 meter. Met een bloeitijd van 50 dagen kun je gerust zeggen dat ze een snelle plant is. Naarmate ze zich ontwikkelt, raakt ze bedekt met een heleboel toppen, die variëren in vorm en smaak. Een mooi evenwicht van pittig en zoet. Easy Sativa heeft een verfrissende Sativahigh die verjongt en helderheid stimuleert. Als je haar rookt, wordt je getrakteerd op smaak en een kruidige geur.

Als je op zoek bent naar een soort met hoogrenderende resultaten die opmerkelijk makkelijk te hanteren is, hoef je niet verder te kijken, want Easy Sativa wietzaadjes van Female Seeds zijn alles waar je naar verlangt.

Easy Sativa (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders Pure Sativa
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 240cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    05/May/2021

    Es bleibt spannend
    Alle 3 Samen gekeimt, das ist schonmal super. In der Anfangsphase trotz Beleuchtung ziemlich starker Stretch - versuche ich durch tieferes Einpflanzen beim Umtopfen zu regulieren.

    C. M.
    10/May/2017

    Starke große Pflanzen
    Super Wachstum, gut für Outdoor grower !

    M. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Sativa (Female Seeds) feminized
Easy Sativa (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.